2777
2789
عنوان

پسری که دوست صمیمیم دوسش داره

156 بازدید | 18 پست

یکی از همکلاسیام توی دانشگاه میگه از من خوشش اومده و برم با خانوادم صحبت کنم

البته من بهش هیچ حسی ندارم

از طرف دیگه یه رفیقی دارم که اونم همکلاسیمه و خیلی این اقارو دوست داره فقط هم من میدونم به هیچ کس دیگه نگفته

به نظرتون چی بهش بگم که اونم بره سمت دوستم

دوستمم خیلی دختر خوبیه 

چه دختر خوبی هسی 

هرکس دیگه بود نمیزاشت پسره بره طرف اون

تو با پسره صحبت کن بگو من قصد ازدواج ندارم ولی از اونجایی که دیدم خیلی برام محترم هستی میخواستم یه نفر رو بهت معرفی کنم که خیلی دختر خوبیه 

و خدایی که به شدت کافیست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون شمارو گفتع دوس داره چطور بره سمت دوستت

مگه یه ادم میتونه اینچنین باشع

به یکی بگه دوست دارم ازت خوسم اومده بعد ول کنه بره سراغ دوست 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

بهش بگو که شما پسر خیلی خوبی هستی از همه لحاظ و من شمما رو قبول دارم اما شبیه به معیارهای من نیستید و این حرفا....

آخر سر هم بهش بگو من یه دوستی دارم خیلی دختر خوبیه فکر میکنم آدم مناسبی برای شما باشه اگه دوست داشته باشین من اونو به شما معرفی کنم

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

دخالتی نکن 

اگر اون آقا رو نمی خواهی رد کن و به دوستت هم بگو 

هیچوقت خودتو داخل این هندی بازیها نکن . یا کسی رو میخواهی یا نمی خواهی.  رک بگو . اینکه بقیه رو جوش بدی ته تهش نوعی خود بزرگ بینی و توهینه به نظر من . شاید اون خانم اگر بدونه انتخاب اون آدم کس دیگه ست کلا سرد بشه . 

اون شمارو گفتع دوس داره چطور بره سمت دوستت مگه یه ادم میتونه اینچنین باشع به یکی بگه دوست دارم ازت ...

عزیزم وقتی ایشون دوستش نداره و نمیخواد قطعا اونم قرار نیست تا آخر عمر بمونه منتظر اسی بلکه دوستش داشته باشه.... به هر حال یه روزی ازدواج میکنه و خب ممکنه اگر واقعا قصد ازدواج داشته باشه دنبال یه کیس خوب دیگه بگرده...بنظرم اصلا کار بدی نیست اتفاقا خیلی ام خوبه که بهش معرفی کنه شاید اونم ازش خوشش اومد

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
عزیزم وقتی ایشون دوستش نداره و نمیخواد قطعا اونم قرار نیست تا آخر عمر بمونه منتظر اسی بلکه دوستش داش ...

اهان خوب شخصیت هر فردی متفاوت 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
دخالتی نکن  اگر اون آقا رو نمی خواهی رد کن و به دوستت هم بگو  هیچوقت خودتو داخل این هندی ...

نه هیچوقت نمیفهمه اینو مطمئنم بعدم ما دیگه تقریبا دانشگاهمون تمومه ، شهرامون از هم دوره ،همو نمیبینیم فراموش میشه میره

چه دختر خوبی هسی  هرکس دیگه بود نمیزاشت پسره بره طرف اون تو با پسره صحبت کن بگو من قصد ازدواج ...

اینکه بگه قصد ازدواج ندارم پیش خودش میگه خب پس من منتظرش میمونم یا یجوری راضیش میکنم به هرحال ناامید نمیشه باید بهش بفهمونه که شبیه معیارهاش نیست