2777
2789
عنوان

دختره عوضی

891 بازدید | 72 پست

دختره عوضی کافیه بگی آب خوردم دستت سریع می‌ره همون کار می‌کنه ، بچه ها تاپیک های قبلی درموردش توضیح دادم  , کافیه ی کفش پات ببینه فرداش می‌ره میخرم ک کم میاره ی قرارم می‌ذاره ک نشونت بده به هرنحوی ، هرکاری کنی اسکی می‌ره ، ی طراحی کرده بودم استوری کردم تا دید پیام داد من نشسته بودم نقاشی می‌کشیدم تو چخبر چیکار میکردی اصلا نمیگه ازت ایده گرفتما ، انقد دنبال اسکی رفتن هرکی هرکار می‌کنه انجام بده و بخره و.... خبر داره ک من یکی دوسال دنبال بچه دار شدنم و......بچش میگیره ، دست بچش میزنه سر و صورت و پشت شوهرم ک حرص منو دراره ، میگه عموش ببین براش مایو گرفتم کی میبریش استخر ، دوسه بار دید ما به بچه علاقه داریم ومیخوای بچه دارشیم و.دید من رژیم گرفتم و لاغر شدم ببین چنان سوخت فرداش دیدیم هیچی نمیخوره گفتیم چی شده گفت آزمایش چکاب دادم خداروشکر سالمم رژیم گرفتم لاغر کنم ، فرداش گفت دارم از دکتر زنانم وقت میگیرم خواستی بگو ، بالاخره بچم ی خواهر لازم داره دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی از تو کم نمیکنه

اتفاقا اون کارش ضایعس و خنده دار

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

شاید هدفی نداشته باشه 🦁

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم