2777
2789
عنوان

دختره عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میگم رفته وقت دکتر هم برا خودش گرفت باور کن تا همین دیروز می‌نالید ک شوهرم کمک نمیکنه و بچه همش ...

مامان من همیشه می‌گفت کلا وقتی ازدواج کردی با دوستات رفت و امد داشته باش ولی نه که از زندگیت خبر داشته باشه توعم اروم اروم بنظرم پاشو ببر رفیق خیلی خوبه ولی بعضی وقتا واقعا کسایی هستن به زندگی ادم لطمه میزنن

اونا فک کرده بودن مد شده  هیچی بدتر از این نیس که بری تو یه مجلسی ببینی عینه لباست تنه کسی دیگس

بلاک مردم امشب از همه جا اول اینستا بلاک کردم ،اومدم واتساپ گفت چی شد عشقم میشه بگی از چی ناراحتی زارت همونجا هم بلاکش کردم 

یکی بچها حرفه خوبی زد اگه انقددهن بینه بگو از ایران بدم اومده جای زندگی نیس میخام مهاجرت کنم بگو مثل ...

نه دهن بین هست اما گرگ تر ازمنه ازت تقلید می‌کنه بعد برات چاه می‌کنه بیفتی توش ک دلش خنک شه

عجب تولسگیه 🤭

خیلی ، یبار ی گل فروشی نشونش داده بودم گفتم اینجا کلاس خوب و ارزون ، ببین هیچی نگفت هفته بعدش عکس فرستاد استند گل یه طبقه با بازده تا گل و گلدون توش خریده بود ،گفت دیدم قیمتش مناسب با مامانم رفتیم اینارو گرفتم

عجب تولسگیه 🤭

با شوهرم ی استوری گذاشته بودم ی عینک آفتابی پارسال گرفته بودم زده بودم ، این عینک دید به چشمم رفت تقریبا شبیه همون عینک تو ماشین با بچش عکس گرفته گذاشته پروفایل واتساپش