2777
2789
عنوان

دختره عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 72 پست
به اینجور آدما برعکس بگو مثلا میخوام مهاجرت کنم برم باور کن زودتر از تو اقدام میکنه گورشو گم میکنه

اره دیگه ببین از گشنگی داره میمیره ی سر خونه ننش شام و نهار پلاس گفتم خونه شاید عوض کنیم رفته خشتک شوهرش جر داده با ارث مادرشوهر خونه عوض کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی چندتا راهکار بده

اول این که هیچ وقت فکرای که برا آینده داری بهش نگو. همیشه سورپرایزش کن. بعدش هایدش کن استوری هاتو نبینه. هر وقت ازت تقلید کرد تو هر زمینه ای به روش بیار تو جمع بلند بگو عه تو از من تقلید کردی؟؟ من فلان کار و انجام دادم یا فلان وسیله رو خریدم خوشم نیومد انداختنش بیرون تو تازه داری استفاده میکنی؟؟ قدیمی شده بود یه همچین کارایی که حالش گرفته بشه

ی چندتا راهکار بده

راهکارو ول کن دیگ قطع رابطه کن😂واسه چزوندن دیره 

ولی اگه یجا دیدیش دیدی مثل تو لباس خریده پوشیده بگو ازین به بعد دیگ نخر خودم لباسامو دوبار پوشیدم دلمو زد میدم بهت خودتو انقدر اذیت نکن واسه پیدا کردن لباسام 

اتفاقا اگه به دیده مثبت ببینی می‌تونه بهت انگیزه بده تو کارات آدمه بدی به نظر نمیاد 

اصلا هرچی بگی دید مثبت ادم اذیت میشه به خدا انقدر زحمت کشیدی تک باشی یکی اسکی بره من تجربه کردم این حسو خیلی حرص میخوره ادم

اول این که هیچ وقت فکرای که برا آینده داری بهش نگو. همیشه سورپرایزش کن. بعدش هایدش کن استوری هاتو نب ...

با ده تا پیج فیک میاد ، ی پیج فیک خودم زدم ک از دستش راحت شم ی تشرت میخواستم بخرم کامنت گذاشتم قیمت ، فرداش عکس همون تیشرت برام فرستاد گفت نظرت چیه ،موندم چجوری پیج جدیدم پیدا کرده چجوری فهمیده اون کامنت مال ننه 

راهکارو ول کن دیگ قطع رابطه کن😂واسه چزوندن دیره  ولی اگه یجا دیدیش دیدی مثل تو لباس خریده پوش ...

با همه همینه تو خیابون مردم مثل گاو نگاه می‌کنه ک چی دارن ک این نداره سریع بخره 

من یه بار تو برداریم یه مانتو گشاااد خفاشی خریدم تو یه عروسی بپوشم رفتم عروسی دیدم خواهر شوهر و جاریم هم که بار دار نیستن رفتن از لباس من خریدن. سه تامونم یه رنگ و یک شکل یک مدل. حالا من حامله بودم اونا دیگه خیلی احمق بودن. 

اخه در حد لباسو میشه تحمل کرد نه که دیگ فخر بچه و اینا بفروشه

اره میگم رفته وقت دکتر هم برا خودش گرفت باور کن تا همین دیروز می‌نالید ک شوهرم کمک نمیکنه و بچه همش گردن منه و....