2777
2789

بعد هفت سال انتظار و یکبار سقط، الان باردارم و بیست هفتمه تو این چهار ماه‌و نیم میتونم بگم از فکرو خیالای الکی و استرس پیر شدم فکر زایمان زودرس شده واسم کابوس صدتا تاپیک زدم تا الان

بد ب دلت راه نده 

اینجوری داغون میشی 

سعی کن ب چیزای خوب فکر کنی اینقد ناامید نباش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس از سقط منو دیونه کرده با کوچکترین علائم استرس میگیرم

نترس قربونت استراحت مطلق باش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم تجربه اش رو داشتم

فقط خودت رو اذیت میکنی

الان بهترین روزانه حیف نیست بخودت استرس میدی

روزی چند مرتبه آیت الکرسی بخون

ی چیزی هم ک ب من خیلی آرامش داد این بود ک بیمه امام زمانش کردم و هر ماه نا یکسالگی ی مبلغی رو خیرات میدادم

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

یکی از نزدیکان من بعد از بیست و چهار سال باردار شد بعد از سه بار سقط و کلی دکتر رفتن. ی چیزی که من خودم دیدم و تو رفتارش کاملا مشهود بود و دفعات قبل فرق داشت دقیقا این بود که استرسو کاملا گذاشت کنار و بیخیال بود . هم بارداری راحتیو گذروند هم ی بچه سالم دنیا آورد.  عزیزم اگه میخوای مشکلی پیش نیاد باید باید باید استرسو و فکرای منفی رو از خودت دور کنی اگه به تنهایی نمیتونی حتما با ی مشاور و روانشناس مشورت کن اونا کمکت میکنن