2777
2789
عنوان

پربازدید😰

414 بازدید | 48 پست

بچه هاخواهشا کمکم کنید منوطرفم ۱۳ ۱۴سال همودوس داشتیم اومد خواستگاری و چون موادمیکشع یبارترک کرده میترسم باهاش ازدواج کنم خونوادم تحقیق کردن گفتن موادیه پسره گفت ن و فلان هرازمایشی بگیدمیام منم ب خونوادم نگفتم چون یبارترک کرده هی گفتم دروغ حاالاخودم دلسردشدم نمیخام بگم بخاطر مواد 

بنظرتون اهش منومیگیره زندگیم بد میشه چون من اگ سالم بودازدواج میکردم و زنش میشدم  ولی میترسم بره سراغ مواد و میخام یجوری دس ب سرش کنم جوابش کنم دوس ندارم حداقل اگ ازدواج کروم اونم ب عربت فردا با ی بچه برگردم اگ بگم بخاطر موادجوابم ن میگه چرااول نگفتی...بنظرتون آهش نفرینش منومیگیزه خداخودش میدونه فقط بخاطر مواد ک میخام جوابش کنم و میترسن زندگیم خراب بشه

خب حالا مگه قراره حتما بازم معتاد شه؟

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن موادتعطیلی داره ترک نداره

برو‌مشاور باهم برید

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
اگه به آه و نفرین بود تا حالا آه و نفرین ما رو خیلیا رو باید می‌گرفت  اون چیزی که به نفعته ...

ممنون از حرف قشنگت خداخودش میدونه من فقط بخاطر موادمیخام پا بزارم رودلم...وگرنه اگ موادی نبوداینکارو نمیکردم دوس ندارم بااحساس کسی بازی کنم اما موادی بودنش ک ترک کرده روانیم میکنه

اخه میگن موادتعطیلی داره ترک نداره

کی گفته؟من کلی آدم میشناسم لغزش نداشتن..اما خدایی ریسکِ..ممکنه تو این وضعیت گل و بلبل مملکت باز فشار بیاد بهش بکشه..ولی ۱۴سال خیلیییی زیادددددده چجوووور زودتر خودتو قانع نکردی تمومش کنی..بالاخره اینم ی جور حق الناس..سعی کن با زبون خوش و دل خوش جدا بشی ازش بهونتو بذار رو خانواده..مثلا بگو هیچ جوره راضی نمیشن من راه دور شوهر کنم یا با غریبه یا هرچی..ب چیزای شخصیش ایراد نگیر

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
اون ی شهردیگس من شهردیگ

مگه نمیگه هرکاری بگی میکنم بگو بیاد برید مشاور

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم