2821
2789
عنوان

پربازدید😰

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 48 پست
وقتی اینجور زده شدی تمومش کن بره ب نفع اون آقام هست نگران آه و نفرینم نباش..تو ک بدی در حقش نکردی فق ...

فعلا ک نزدیک ی هفته س ن اون پیام داده ن من منم میگم خداکنه کم کم خودش فراموشم کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند سالتونه جفتتون  چرا 14سال طول کشید دوستیتون  صحبت‌های دکتر هلاکویی رو گوش کن نباید ا ...

من ۲۵سالمه عشق بچگی ماقبلا شهراوناساکن بودیم بخاطرشغل پدرم نظامیه..اوایل میخاست مادرم میگفت ن بچه س هی اومداومد اومد تااخرش موادی شد جدی ترشد این شد قصه ما

فعلا ک نزدیک ی هفته س ن اون پیام داده ن من منم میگم خداکنه کم کم خودش فراموشم کنه

نه اینطوری تموم نمیشه..با یه پیام تمومش کن باید حرفای آخر زده بشه..مثل من نشو..زمین گرده بخدا..واسش بنویس ادامه این رابطه امکان پذیر نیست همه زورمو زدم خانوادم قبول نمیکنن توام بودی بین منو خانوادت اونارو انتخاب میکردی وقتی مطمعن شدی خونده و قبول کرده خطتو عوض کن ب کل ک جای برگشتم نباشه واسش

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
نه اینطوری تموم نمیشه..با یه پیام تمومش کن باید حرفای آخر زده بشه..مثل من نشو..زمین گرده بخدا..واسش ...

بدبختی شماره کل خاندانموداره خخخ..اوایلم خونواده اون راصی نبودن گفتن ماکوردنمیگیریم راش دوره حتی مطمعنم دلی الانم راصی نیس مادرش فقط بخاطر پسرش بعدک راصی نبودن میگفت تامادرم راضی نشه نمیام خواستگاری منم بایدمث خودش رفتارکنم بگم مادرم و فلان تامادرم اوکی نشه ازدواج نمیکنم ک فکرخودش کنه

بدبختی شماره کل خاندانموداره خخخ..اوایلم خونواده اون راصی نبودن گفتن ماکوردنمیگیریم راش دوره حتی مطم ...

اره دیگه بهونتو بذار رو خانوادت زود تمومش کن ک اگه برنامه ای داره زودتر بره دنبال زندگیش..کشش نده بیشتر این..بگو خانواده توام راضی نیستن منم نمیتونم تا آخر عمرم بجنگم بسلامت تمام

چرامیگی مث من نشو مگه شماچیشده

من دل ی نفرو خیلی سال پیش شکوندم اما فکر میکردم دارم در حقش لطف میکنم....دنیا اونقد چرخید مشابه همون اتفاق برای خودم افتاد..مو ب مو..نمیخوام برای هیچکس پیش بیاد دیگه..بخاطر همین میگم مسالمت آمیز جدا شو..با خوشی..با خوبی..نه یهوویی و بی خبر هر چقدم طرف مقابل آدم نباشه باید خوب تموم شه همه چی

من دل ی نفرو خیلی سال پیش شکوندم اما فکر میکردم دارم در حقش لطف میکنم....دنیا اونقد چرخید مشابه همون ...

انشالا پناه برخدا..مرسی گلم..من قبل ترش خوابیده دیده بودم ک خوشبختم میکنه اماخودم جوابش میکنم..دقیقاهم داره همون میشه

2823
2791
2779
2792