2821
2789
عنوان

پربازدید😰

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 48 پست

واقعا  قصد شماتت یا سرزنش ندارم خدای نکرده 

اما  شما که  انقدر  فرد منطقی ای  هستید   چرا  از روز اول که متوجه اعتیادشون شدید  ، تکلیف رو مشخص نکردید ؟

راستش شخصا فکر میکنم   قاطعانه و محکم   اما صادقانه  نتیجه ی تحقیقات خانواده تون رو بیان کنید و  با مسالمت تموم ش کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اخه میگن موادتعطیلی داره ترک نداره

هیچ چیز صد درصدی تو این دنیا وجود نداره 

پیگیری کن ببین چند سال معتاد بوده اعتیادش چی بوده در چه حد چند سال معتاد بوده چیشده که ترک کرده همون یه بار رو ترک کرده یا متوالی بوده 

جواب این سوالات کمکت میکنه

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کی گفته؟من کلی آدم میشناسم لغزش نداشتن..اما خدایی ریسکِ..ممکنه تو این وضعیت گل و بلبل مملکت باز فشار ...

اخه این اواخرفهمیدم و ب زور زیرزبونش کشیدم گفت اره ترک کردم اخه دوبارترک کرد بتزرفت سمتش صددرصد بازمیره.عشق بچگیم خیلی خوبه خیلی حیف خودش موادی کرد

مثلا چجورچی بگم

بنظر من حرف بزنی بهتره چون اگر همینجوری ول کنی بری بعدا تقاص پس میدی 

ولی بیا بگو ک ما ۱۴ ساله باهمیم و دیگ اومده دستم چیا خوبه چیا بد ولی رفتار تو بیشتر ب روحیات من نمیخوره و خانوادمم راضی نیستن منم تابع حرف اونام چون واقعا دیدم گفتن این کرده اما دیدی دروغ بود بیچاره دختره با ی بچه طفلی برگشته گناه اون چیه

مگه نمیگه هرکاری بگی میکنم بگو بیاد برید مشاور

اخه دوبارترک کرده بازرفت سمتش الانم میگ ترک کردم من ازکمابدونم جدی ترک کرده نمیکسه اون شهردیگ من شهردیگ

اخه این اواخرفهمیدم و ب زور زیرزبونش کشیدم گفت اره ترک کردم اخه دوبارترک کرد بتزرفت سمتش صددرصد بازم ...

وقتی اینجور زده شدی تمومش کن بره ب نفع اون آقام هست نگران آه و نفرینم نباش..تو ک بدی در حقش نکردی فقط شرایطش واست اوکی نیست..زودتر تمومش کن..

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
واقعا  قصد شماتت یا سرزنش ندارم خدای نکرده  اما  شما که  انقدر  فرد منطقی ...

اخه تا قبل عید عین روانیای زنجیری گفتم یااین یاهیچکی حالا کم کم فک کردم دیدم غربت و ترک مواد و فقط من توعربتم هیچکی دورم نیس ارزش نداره دلسرد شدم

اخه دوبارترک کرده بازرفت سمتش الانم میگ ترک کردم من ازکمابدونم جدی ترک کرده نمیکسه اون شهردیگ ...

خوب دیگه پس تموم کن خانواده رو بنداز جلو بگو راضی نمیشن هیچ جوره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
هیچ چیز صد درصدی تو این دنیا وجود نداره  پیگیری کن ببین چند سال معتاد بوده اعتیادش چی بوده در ...

خودش میگه فقط تریاک نمیدونم یاشیره بوده ولی ی رفیقاش گفت هروینم بوده...دوبارترک کرده..فک‌کنم دوسال کشیده 

خودش میگه فقط تریاک نمیدونم یاشیره بوده ولی ی رفیقاش گفت هروینم بوده...دوبارترک کرده..فک‌کنم دوسال ک ...

خب دوبار باشه ریسکش بالا میره 

اگه خودت هم دوسش داری درست تحقیق کن 

اما خب واقعا نباید اینقدر کش میدادی

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
2824
2823
2791
2779
2792