2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

394 بازدید | 27 پست

من و شوهرم چند وقتیه تا خونمون حاضر شه خونه مادرشوهرم هستیم پدرشوهرم فوت شده و یدونه خواهر شوهر دارم ۱۶سالشه خیلی رومخه یکسره مث مادر اندرا با من حرف میزنه دستور میده انگاری بچشم منم ب خودم نمیگیرم ولی بعضی وقتا از بعضی کاراش دیگ خسته میشم میشینم گریه میکنم یا اصلا برای شام نهار نمیرم پیششون ،شوهرم میپرسه چرا خب تا حدودیشو میگم ک مثلا از دست خواهرت عصبانیم و اینا اونم گفته من دخالت کنم بهش گفتم نه دوس ندارم دخالت کنی امروز اومدم ی سر اتاقمون برگشتم پایین دیدم دعوا شده و مثل اینکه شوهرم زدش نفهمیدم اصا سر چی بود بعد خواهر شوهرم داشت گریه میکرد بمن گف تقصیر توعه ان شاللع خدا بزنه ب زندگیتونو اینا نمیدونم اصلا واس چی دعوا شده بنظرتون من مقصرم؟؟ ببخشید طولانی شد 

بچه هست ولش کن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

خودت و همسرت چند سالتونه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی جوابشو نده....تا خرت از پل بگذره و گرنه مجبورید،برید هتل...با این هزینه ها...خودتم سرزنش نکن..بنظرم بیشتر تو اتاقت باش ...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ایشاله عروسی کنه بره تو هم راحت شی

میدونی پدرشوهرم قبل فوتش میخواست خونه طبقه سوم بسازه برای ما برای همین تو وصیت نامه اش دو طبقه دیگ رو داده ب همین دختر کوچیکش و زنش حالا ما مجبوریم بریم خونه همین دختر کوچیکش زندگی کنیم ،اون روز میگف من شوهرم کنم هفتع یبار حتما خونه مامانم هستم اصلا میایم همین بالا میشینیم شوهرمم فعلا هیچی نداره از خودش جز ی نیم طبقه و چند تا زمین ک امکان فروشش فعلا نیست موندم چکار کنیم 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 عزیزم خب چرا پیش همسرت بدش رو گفتی؟! شما تو خونشون هستیا😶 ی کاری کردی ب ...

خب منم خسته شدم از رفتاراش چقد دیگ تحملش کنم انقد خون دل خوردم از دستش ولی بخدا راضی نبودم بخواد دست روش بلند کنه اصلا همه چی صلح‌بود امدم بالا برگشتم جنگ شده بود نمیدونم چکار باید بکنم