2777
2789
عنوان

کسی هست بچش لوزه سوم داشته باشه؟

3754 بازدید | 30 پست
دختر من لوزه سوم داره 1 ماه دیگه 3 سالش تموم میشه دکتر گفته باید عمل بشه چون لوزش خیلی بزرگه اما ما میترسیم تو این سن عملش کنیم میگیم حداقل باشه سال دیگه همیشه با دهان نفس میکشه و کاملا بینیش کیپه شبها خروپف خیلی شدید داره و گاهی نفسش بند میاد تو خواب غذا رو هم اصلا نمیتونه بجوه تا به حال پیش 4 تا متخصص بردیم که فقط یکیشون گفت باید عمل بشه بقیه دارو دادن و گفتن اگر خوب نشد 4 سال به بعد عمل میکنن شما از چه نوع دارو و آنتی بیوتیک راضی بودین؟
سلام منم میخام بدونم من دخترمو نبردم دکتر ولی همسرم میگه لوزه داره. ارثیه تو خونوادشون. شما کدوم دکتر بردی
آدمها از پیری نمی میرند، آدمها زمانی میمیرند که از همه چیز خسته میشن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم خیلی خفیف تر از این علائمی که شما میگی داره و دکترش که فوق تخصص گوش و حلق و بینی میگه اگه خدای نکرده روی شنوایی اثر بزاره باید عمل کرد....مرتب دخترم بعد از هر سرماخوردگی که در سال زیادتر از بقیه هست باید نوار گوش بده....این دفعه هم هنوز یک فشار منفی پشت گوشش بود که دکتر گفت فعلا مشکلی نیست