2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 27 پست
😕😕 خیلییی دلم میخاد ب خودم خوش بگذرونم

من که اون وقتا خونه خودم هم نمی موندم فکر کن با یه بچه چند ماهه یا خونه مامان یا مادرشوهر چون همه نگرانم بودن که بچه کوچک داری نمیشه تنها باشی اما الان اگه یه وقتی بره ماموریت چند روزه که ما همراهش نباشیم خونه خودم میمونم فیلم و کارتون و رقص و ... سرمون و گرم میکنیم 

من اکثرا همسرم یه هفته میره سفر کاری و تو اون یک هفته من فقط گریه میکنم

میفهممت خیلی سخته. هیجا بهم خوش نمیگذره همش کسل میشم. مایی ک شوهرای مهربونی داریم برامون سخت تره. بچه نداری؟

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که اون وقتا خونه خودم هم نمی موندم فکر کن با یه بچه چند ماهه یا خونه مامان یا مادرشوهر چون همه نگ ...

منم یه هفته در میون میرم پیش مامانم اینا. اونا ام یه شهر دیگه هستن. هفته پیش اونجا بودم. این هفته میخام اگ بشه خونه بمونم ولی سخته😢

میفهممت خیلی سخته. هیجا بهم خوش نمیگذره همش کسل میشم. مایی ک شوهرای مهربونی داریم برامون سخت تره. بچ ...

نه عزیزم بچه نداریم

من خیلی وابسته ی همسرم هستم

اصلا تو اون مدت جایی نمیرم حوصله ی هیچ کس رو ندارم

و فقط گریه میکنم

گاهی اونقدر گریه میکنم که خودش دعوام میکنه تلفنی

ولی متاسفانه من باید حداقل تا ۴۰ سال دیگه این روند رو تحمل کنم

منم یه هفته در میون میرم پیش مامانم اینا. اونا ام یه شهر دیگه هستن. هفته پیش اونجا بودم. این هفته می ...

اما باور کن مردای خوب دوست ندارن از خانواده دور باشن ، یادمه دو سال پیش وقتی همسرم می خواست یه ماه بره چابهار وقتی رسید می‌گفت به محض رسیدن انگار غم عالم به دلم نشست ازتون دور بودم ، خوب اونا هم خیلی سختشونه گناه دارن

نه عزیزم بچه نداریم من خیلی وابسته ی همسرم هستم اصلا تو اون مدت جایی نمیرم حوصله ی هیچ کس رو ندارم ...

الهی بگردم. دقیقا مث منی. منم فقط تحمل میکنم. ما چون بچه نداریم برامون سخت تره . خدا یه بچه بهمون بده😢 اما چون شوهرامون ازمون دورن شاید دیرتر بچه دار شیم و این خیلی سخته

اما باور کن مردای خوب دوست ندارن از خانواده دور باشن ، یادمه دو سال پیش وقتی همسرم می خواست یه ماه ب ...

درسته. ولی اگ مجبور باشن چ میشه کرد؟ ی مدت شوهرم بیکار شده بود اون روزا خیلی روزای سختی بود خیلی. راضی شدم ب دوری! ولی تو فکرش هستیم ی پول دستمون بیاد ماشین بگیریم و  محل کارش یه خونه اجاره کنه .. 

عزیز دلم  پس ما همدیگه رو درک میکنیم ولی دوست داشتن این سختی رو هم داره😃😜

فداتشم واقعاا درکت میکنم و این خیلی خوبه ک تو تنها نیسی هستن کسایی ک مث تو از همسرشون دورن.. اهوم وقتی میرسه اون روزی ک قراره بیاد خیلییییییییی روز خوبیه اصلا تکراری نمیشه