2777
2789
عنوان

شغل همسر

323 بازدید | 27 پست

سلام خانوما کیا شغل همسرشون از محل زندگیشون دوره؟ من شوهرم یه شهر دیگس هر 10 روز 4 روز مرخصی میاد. هر دفعه ک میره میمیرم از دلتنگی😢

بچه ام نداریم خیلی تنهام

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره برو خوراکی بگیر بشین فیلم و سریال ببین ماسک صورت درست کن بزار غذاتا شیرینیهای جدید درست کن بخور آهنگ شاد بزار قر بده پیاده روی کن. تنهایی حال کن    وای من تنهایی انقد بم خوش میگذرعه

هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍
چقد سخت خب نمیشه نزدیک محل کارشون خونه بگیرین

5 ماهه مشغول شده . تو فکرش هستیم البته خونه رو بدیم اجاره بدیم محل کارش. اما میخایم یکم جا بیفته ثابت بشه بعد

الانم همینطوره؟ 

الان چون بچه ها مجازین ما هم همراهی میکنیمش اما صبوریایی که قبلاً کردیم هر جفتمون باعث شد الان دو تا خونه و دو تا ماشین و یه زندگی نسبتا خوب داشته باشیم شکر خدا

عیب نداره برو خوراکی بگیر بشین فیلم و سریال ببین ماسک صورت درست کن بزار غذاتا شیرینیهای جدید درست کن ...

منم همینطور خیلی تنهایی رو دوست دارم

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
عیب نداره برو خوراکی بگیر بشین فیلم و سریال ببین ماسک صورت درست کن بزار غذاتا شیرینیهای جدید درست کن ...

😕😕 خیلییی دلم میخاد ب خودم خوش بگذرونم

الان چون بچه ها مجازین ما هم همراهی میکنیمش اما صبوریایی که قبلاً کردیم هر جفتمون باعث شد الان دو تا ...

خداروشکر . ما فقط یه خونه آپارتمانی داریم . سختی رو بجون میخرم ک آینده خوبی داشته باشیم. حداقل اگ صاحب بچه بشم . بچه هام راحت زندگی کنن