2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 32 پست
[QUOTE=200227265]من پدرم فوت شدن سند ماشین گم شده ولی ما دخترا ب ا فروش/ماشین امضا نمیدیم قیمت ماشین ...

اانحصار وراثت کردیم ولی برا ماشین امضا نمیدیم  چون خیلی به ما توهین کردن البته فکر کنم دولت میفروشه اگه ما امضا ندیم درسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منظورم اینه که دادگاه به عنوان قیم بهشون حضانت داد و صلاحیت مادر را برای حضانت تایید نکرده چون ما ...

مادر چرا صلاحیتش رد شد؟

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اانحصار وراثت کردیم ولی برا ماشین امضا نمیدیم  چون خیلی به ما توهین کردن البته فکر کنم دولت میف ...

اگر شکایت بکنن بله سهمشون رو میتونن ار اموال بگیرن

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اماره یعنی چی

یعنی نشانه..چیزی که قاضی رو آگاه میکنه و به علم قاضی اضافه میکنه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اگر شکایت بکنن بله سهمشون رو میتونن ار اموال بگیرن

یک هشتم از هر چیزی به مادرتون میرسه

مادر چرا صلاحیتش رد شد؟

چند مورد به دلیل نداشتن شغل و تامین مالی 

یکی چون از لحاظ روحی افسردگی داشت و پزشکی قانونی اعلام کرد ممکنه آسیب زا باشه 

چند مورد دیدم که بیماری زمینه‌ای داشتن که طبق نظر قاضی امکان اینکه بخوان از بچه هم مراقبت کنن وجود نداشت

یکی هم یادمه معتاد بود که یکی از بچه‌ها رو خواهر شوهر یکی هم برادر شوهر گرفتن و ارثیه‌ی پدرشونو تو حساب دولت گذاشتن تا به سن قانونی برسن و بتونن استفاده کنن 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
چند مورد به دلیل نداشتن شغل و تامین مالی  یکی چون از لحاظ روحی افسردگی داشت و پزشکی قانونی اعل ...

خب اون قضیه اش با یک مادر سالم کلا فرق داشته....مصلحت کودک بوده با مادرش نمونه

خب اون قضیه اش با یک مادر سالم کلا فرق داشته....مصلحت کودک بوده با مادرش نمونه

بله درسته اما شما فرمودین میشه این اتفاق بیوفته منم توضیح دادم در مواردی که این چنین باشه میشه 

الان شما فرمودین مادر خانه‌دار هستن منم گفتم باز قاضی بررسی میکنه وضعیت را و اگر مادر نتونه فرزندش را تامین کنه یا پدر بزرگ ثابت کنه که منبع مالی مادر کم یا موقتی هست باز رای به نفع پدربزرگ و بعضا عمو میشه

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
بله درسته اما شما فرمودین میشه این اتفاق بیوفته منم توضیح دادم در مواردی که این چنین باشه میشه  ...

یک وکیل گفت حضانت با مادره،جد پدری هزینه هارو تامین میکنه

یک وکیل گفت حضانت با مادره،جد پدری هزینه هارو تامین میکنه

خب بستگی به این داره که وکیل اون طرف چقدر وارد باشه خیلی وقتها هم وکلا از روشها و نفوذ خودشون برای اثبات عدم صلاحیت استفاده میکنن 

دوست من وکیله همیشه میگه اینکه تو قانون چی نوشته مهم نیست اینکه وکیلت چقدر به تبصره و ماده قانونی و نفوذ به قاضی و دادگاه وارد باشه مهمِ