2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

137 بازدید | 32 پست

عزیزان بعداز فوت کودک حضانت با مادره درسته؟ 

حتی اگه مادر خانه دارم باشه بازم حضانت با مادره؟ جد پدری که نمیتونه بچه رو بگیره؟ 

@وکیل_خانواده  

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بله بعد فوت پدر،حضانت فرزندان در هر صورت با مادره.مگر اینکه عدم صلاحیتش اثبات بشه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در اصل حضانت برای پدر و خانواده پدره حالا باید ی وکیل خوب بگیره که بتونه حضانت رو به مادر واگذار کنه

نه عزیزم.قبلا بعد از پدر به جد پدری میرسید الان این قانون اصلاح شده

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

چرا پدربزرگ میتونه قیم بشه اگر مادر از لحاظ مالی نتونه بچه رو حمایت کنه پدربزرگ میتونه بچه رو بگیره حتی من چند مورد دیدم که عموی بچه قیم شده و بچه رو گرفته 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
در اصل حضانت برای پدر و خانواده پدره حالا باید ی وکیل خوب بگیره که بتونه حضانت رو به مادر واگذار کنه

من پدرم فوت شدن سند ماشین گم شده ولی ما دخترا ب ا فروش/ماشین امضا نمیدیم قیمت ماشین ۸۰ میلیون هست چقدر دولت حقشو بر می داره میفروشه از ماشین به مادرمون هم میرسه چون پسرا میگن نمیرسه و میخ وام حق خوری کنن

عروسا پیامک و ویس/بد دهنی و تهدید فرستادن اگه شکایت کنیم قانون باهاشون چیکار میکنه

[QUOTE=200227265]من پدرم فوت شدن سند ماشین گم شده ولی ما دخترا ب ا فروش/ماشین امضا نمیدیم قیمت ماشین ۸۰ اول اینکه خدا پدرتون رو رحمت کنه عزیزم.بعد ار فوت پدرتون باید انحصار وراثت کنین که شناسنامه همتون رو میخواد .برای فروش اموالش هم باید همه امضا کنن که اگر امضا نکنین به فروش نمیرسه.در ضمن مادرتون یک هشتم از اموال پدرتون رو به ارث میبره .پس از پول ماشین هم بهش میرسه.دولت موقع انحصار ورثه یه مبلغی رو به عنوان مالیات ازتون میگیره...ویس و میامک تهدید برای قاضی اماره هست.یعنی اگر شکایت کنین طبق اون نظر نمیده فقط ممکنه رو حکمش تاثیر بذاره

قیم با حضانت یکی نیستن

نه منظورم اینه که دادگاه به عنوان قیم بهشون حضانت داد و صلاحیت مادر را برای حضانت تایید نکرده چون مادر باید از لحاظ مالی تامین کننده باشه و حتی از لحاظ تامین سلامت روحی هم بررسی میکنن

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.