2777
2789
عنوان

درگیری با جاری و مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 127 پست
قفل خونت عوض کن راهش نده اینو اگ اومد زنگ بزن ۱۱۰ بگو این اقا مبخوام ازش جدا بشم اومده گفته میکشمت م ...

زنگ زدم ب ۱۱۰ گفتم مدام تهدید میشم ...تهدید ب قتل ...گف الان ک خوبی نمردی ک...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زدم ب ۱۱۰ گفتم مدام تهدید میشم ...تهدید ب قتل ...گف الان ک خوبی نمردی ک...

خییلی باید زنگبزنی اگ نیامد یه شماره برا شکایت هست از پلیش منطقه اتون زنگبزن بگو نمیان مشکل برام پیش اومده

خییلی باید زنگبزنی اگ نیامد یه شماره برا شکایت هست از پلیش منطقه اتون زنگبزن بگو نمیان مشکل برام پیش ...

ب ۱۹۷ چندین بار زنگ زدم گف خانم مگه ۱۱۰ مشاور خانواده ست ...اونقد درگیری و سرقت و ...اینا هست

اینا سابقه قتل های ناموسی و خونوادگی دارن..مثلا دامادشون عروس و دختر خودشو کشته

توام گرفتاری شدی راهش اینه درخواست طلاق بدهی عزیزم این ادم خطرناکه بلایی سرتون میاره به هرحال باید از یه جایی شروع کنی شرش کم بشه از سرت

به نظرم این زندگی هیچ نقطه مثبتی نداره یه بار برا همیشه تو روشون واستا بگو نیس پسر مفت خورتون خیلی ب ...

ب وکیلم گفتم حضانت بچه و ...گف باید مدرک جمع کنی ک خشونت خانگی داره

خب وقتی من یا بچه رو میزنه کی فیلم بگیره ؟گوشی ک ۲۴ ساعته دست خودشه

ب وکیلم گفتم حضانت بچه و ...گف باید مدرک جمع کنی ک خشونت خانگی داره خب وقتی من یا بچه رو میزنه کی فی ...

بگذار ضبط صدا گوشیت قبل اینکخ شروع کنه ببر دادگاه نشون فاضی بده یا آثار کتکش ببر پزشکی قانونی اینا همش مدرک میشه

خب ۴ بار این اتفاق افتاد هر۴بارم حمله کرد و کتکم زد جوری ک میزنه کبود نمیشه اما تا هفته ها بدنم درد ...

خب اون پزشک قانونی خودش فکر کنم میفهمه زنگ بزن ابنو جایی سوال کن

چرا جواب جاری و مادرشوهر تو نمیدی؟ مهریت چقدر؟

من مهریم پوله ...نمیخوام بخدا هیچی نمیخوام همون چیزاییم ک زحمت و تلاش خودم بوده ازم زدن ...نمیدونم اعتقاد داری یا نه ب زور دعا ازدواج کردیم من پارسال تو کامواهای بالشتم پیدا کردم