2777
2789
عنوان

درگیری با جاری و مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 127 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب وکیلم گفتم حضانت بچه و ...گف باید مدرک جمع کنی ک خشونت خانگی داره خب وقتی من یا بچه رو میزنه کی فی ...

بچه رو چرا بزنه؟

میتونی دوربین بزاری ؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

اگر صلاح دیدی طلاق بگیری، روی گرفتن حضانت بچه تمرکز نکن. اونا خودشون از پسش برنمیان، دو دستی بچه را بهت تقدیم میکنن. اما اگه بفمن حضانت بچه را به هر قیمتی میخوای، روی سرت سوار میشن. از همین حالا بگم بهت، یه سری افراد لاشی به دنیا میان. خودت را درگیر اینکه کی چی گفت و کی چکار کرد نکن. توی ازدواج هم هیچ چی نیست. لطفاً دفعه سوم ازدواج نکن. خودت روی پای خودت بایست.

کافیه یه دختر پاش ب خونه شوهر بخوره آنی بچه پس میندازه.. چقدر ملت هولن.. زن حسابی بزار جوهر عقدت خشک بشه بعد بچه هم بیار.. آخه تا ب زندگی نیافتادید.. تا اخلاق و شخصیت شوهرتون دستتون نیومده تا شوهر درآمد ثابت نداره.. چجوری میتونید تن ب این مسولیت بزرگ و پرخطر بچه داری هم بدید؟؟ شوهرت سرکار نمیره.. روز و شب کتکت میزنه.. خونوادش پست میزنن و بهت خیابونی میگن.. یه بچشو شوهرت آواره کرده تو با چه عقلی بچه آوردی؟؟ اصن عقل داری؟؟ نه نداری.. الان گلایه چیو داری؟ بشین بچتو بزرگ کن دیگه.. انتخابت همین بوده پس سرتو بنداز زمین و زندگیتو بکن..

کافیه یه دختر پاش ب خونه شوهر بخوره آنی بچه پس میندازه.. چقدر ملت هولن.. زن حسابی بزار جوهر عقدت خشک ...

منم مثل الان تو چندسال پیش تو همین سایت زندگی الانمو ک یکی دیگه داشت بدون اینکه سرگذشتتو بدونم و بفهمم قضاوت کردم و الان تو موقعیت اون روز اون خانم گرفتارم ...ب کارما اعتقاد دارم ب اینکه خدا تو همین دنیا دهن آدمو آسفالت میکنه

امیدوارم توام زندگی الان منو ی روز تجربه کنی ...دعا یا نفرین هرچی هست اسمش برات آرزوش میکنم

تا دل کسیو نشکونی .