2777
2789
عنوان

پزشکان یا دانشجویان پزشکی لطفا

1420 بازدید | 9 پست

کلاس ها و حضور در بیمارستان معمولا چند روز در هفته و چند ساعته؟ منظورم این مثلا از صبح ساعته چند شروع میشه و تا ساعته چند ادامه داره؟ و کشیک شب از چه سالی شروع میشه  و چند روز در هفته ست؟

سالای اخر کارورزی

روزی ۱۰ ساعت تقریبی

هفته ای تقریبا ۶۰ ساعت

حقوق ۸۰۰ تا ۱ و ۲۰۰

واسه متاهلا ۱ و ۸۰۰

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

پزشک نیستم ولی اطلاع دارم 

دوران علوم پایه که مثل دانش جو های عادی هستی میری دانشگاه بر میگردی 

دوران کارآموزی شیفت های سبک داری 

دوران کارورزی شیفت هات بیشتر میشه و بستگی داره 

معمولا شیفت شبه دیگ

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال اخر کارورزی روزی ۱۰ ساعت تقریبی هفته ای تقریبا ۶۰ ساعت حقوق ۸۰۰ تا ۱ و ۲۰۰ واسه متاهلا ۱ و ۸ ...

منظورم اینه تا قبل انترنی، کلاسها و حالا کارورزی تا قبل از ساعت پنج عصر تمام میشه؟

بستگی به مقطعت داره، از استیجری هر روز باید بری بیمارستان، کارت تا دو و سه طول میکشه. بعضی مواقع کشک دانشجویی هم برات میزارن ولی معمولا تا ۱۲ شب تمومه. از اینترنی باید حداقل ۷ بیمارستان باشی تا دو و سه کارت طول میکشه، بعد اگه کشیک باشی، هستی تا فردا صبح، دوباره فردا صبح تا دو و سه هم که برنامه روتین خودته. 

اینترنی معمولا بین ۸ تا ۱۵ تا کشیک در ماه داری، بستگی به بخشت داره.

منظورم اینه تا قبل انترنی، کلاسها و حالا کارورزی تا قبل از ساعت پنج عصر تمام میشه؟

اینترنی کارا ساعت ۳ اینا تمومه.

کارورزی که شبانه س معمولا شیفتا

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
بستگی به مقطعت داره، از استیجری هر روز باید بری بیمارستان، کارت تا دو و سه طول میکشه. بعضی مواقع کشک ...

سلام

وقت بخیر

ی سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدین

دانشجوهای پزشکی دوران اینترنی دیگه کلا سمت دانشگاه و دانشکده پزشکی نمیرن و فقط میرن بیمارستان یا علاوه بر بیمارستان دانشکده هم میرن ؟

سلاموقت بخیری سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدیندانشجوهای پزشکی دوران اینترنی دیگه کلا سمت دانشگاه و ...

سلام عزیزم. دیگه تو دانشگاه کلاس ندارن و فقط بیمارستان میرن. مگر اینکه موردی یه کلاس خاصی براشون بزارن.

سلام عزیزم. دیگه تو دانشگاه کلاس ندارن و فقط بیمارستان میرن. مگر اینکه موردی یه کلاس خاصی براشون بزا ...

دوران استاجری چطور ؟ تو اون مقطع هم فقط بیمارستان میرن یا دانشگاه هم میرن ؟