2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 

از اون فلفل لاغر درازا😂اسمشو نمیدونم 🌶 اینا ولی سبزش🌶🌶🌶

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
کپک میزنه خواهررررررر  بطری یبار مصرف بخر

جدی اگه همه رو تو این ظرفهای بزرگ شفاف که در زرد داره بذارم وقتی جا افتاد کم کم استفاده کنم تو طول سال خراب نمیشه؟؟

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖

اگر تمیز بشوری و خشک باشه هیچی نمیشه

خیارو با سوزن سوراخ کن

سبزی هم شوید و ترخون و سیر یه بوته 

لایه لایه بریز بعد آب جوش بریز و نمک هم اخر سر بریز و بچش ببین چطور شده 

نصف استکانم سرکه سفید

مهم اینه درش خوب کیپ باشه و هوا نکشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

آب نمک و سرکه و شوید یا گلپر اینها را بریزی خیلی خوشمزه میشه ما که اینطوری درست کردیم خیلی خوشمزه شده

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
اگر تمیز بشوری و خشک باشه هیچی نمیشه خیارو با سوزن سوراخ کن سبزی هم شوید و ترخون و سیر یه بوته&nbs ...

میگم اگه تو ظرف پنج کیلویی بندازم میشه بعد جا افتادن بیرون بمونه خراب نمیشه؟

آخه تو یخچال جا نمیشه

میشه هر دفعه یه شیشه بردارم بزارم تو یخچال؟

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
اگر تمیز بشوری و خشک باشه هیچی نمیشه خیارو با سوزن سوراخ کن سبزی هم شوید و ترخون و سیر یه بوته&nbs ...

سرکه رو با آب جوش میجوشونید بعد میریزین یا جدا ؟ این نصف استکان برای چه حجمیه ؟ مثلا اندازه دبه ماست سون یا شیشه خیارشور معمولی؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
سرکه رو با آب جوش میجوشونید بعد میریزین یا جدا ؟ این نصف استکان برای چه حجمیه ؟ مثلا اندازه دبه ماست ...

نه عزیزم

من اول خیار میشورم بعد میذارم کاملا خشک بشه اصلا نم نداشته باشه 

بعد خیار با سوزن سوراخ میکنم در واقع دو طرف خیار سوراخ بشه

از سبزی شوید و ترخون به نسبت خیار و ظرف میخرم و پاک میکنم و یه بوته سیر

بعد لایه لایه خیار و سبزی و سیر و میچینم در اخر آب جوش و نمک میریزم روی خیارو سبزی

اگر داخل ظرف ماست دبه ای نصف استکان سرکه سفید کافیه 

من سرکه و اب جوش نمیجوشونم

روی خیار و با سبزی کاملا بپوشون تا هوا نکشه و در ظرف و سفت ببند تا۱هفته ظرفت بیرون باشه تو سایه و بعد یه هفته هم داخل یخچال

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را