من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
معده و کبد و کلیه مو دارم میدم سر این دندون....😔😔😔😔😔😭😭😭
احتمالا عفونت داره. فردا 1دگزا بزن 1پینی سیلین
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
یه هفته پیش عصب کشی کردم بعد ۵ روز تجویزات دکتر اثر نکرد . خودم دارم اینارو می خورم . هر شش ساعت یه ژلوفن یه استامینوفن یه سفیکسیم دوتا مترونیدازول و دوتا سلکسیب و اسپری لیدوکایین . فقط ده درصد کاهش درد داشتم . درد کل فک و گوش و سرمو گرفت . اینارومی خورم فقط ۶ ساعت دووم داره . فک کنم آسپیرین و دیکلوفناک و قرقره نمک رو هم باید اضافه کنم .. واااای . کی درمان میشه تموم میشه عادی میشم