khodaaam مدیر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 عنوان چرا بیدارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 70 پست دیدم همیشه میپرسنگفتم یه بارم من بپرسممن که دیگه عادت کردمشما چرا بیدارید؟ فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 1400/05/01 | 06:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلشکسته__۳۴۵۶۷ عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 467 چرا ،امضات که خیلی امید وار کنندست همسرم نیست چند روزه رفته کربلا امشب میاد .یکم سخت گذشت بهم 😄 همسرم همه ی دنیام 🥰خدا تورو جای همه ی نداشته هام بهم داد 😍❤
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 بدبختم بدبخت دندونم درد میکرد کشیدمش الان هنوز همون دردو داره دو ساعت دوتا پرو ... وای دندون درد خیلی بدهبعد کشیدن نباید زیاد درد داشته باشه فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
fshmj97 عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 4510 ان شاءالله دارم دیوونه میشم هنوز یک هفته نشده عقد کردن داداشم صدمه روحی که میخوره تو فا ... چرا به این زودی؟ 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
دلشکسته__۳۴۵۶۷ عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 467 وضعیتمون شبیه همه به سلامتی عزیزم سلامت باشی قشنگم ❤ همسرم همه ی دنیام 🥰خدا تورو جای همه ی نداشته هام بهم داد 😍❤
سنوور عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 1003 همسرم نیست چند روزه رفته کربلا امشب میاد .یکم سخت گذشت بهم 😄 اه،نگرانم کردی
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 باید برم سر کار موفق باشید روز خوبی داشته باشید فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8008 وای دندون درد خیلی بده بعد کشیدن نباید زیاد درد داشته باشه داره مسکنم خوردم فایده نداشته.....دوتا پروفن دوتا کدئین.....دیگه چی بخورم آخه خداااا چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 نماز قبول باشه فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 داره مسکنم خوردم فایده نداشته..... دوتا پروفن دوتا کدئین..... دیگه چی بخورم آخه خدا ... نمیدونم باید اثر کنه فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
دلشکسته__۳۴۵۶۷ عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 467 اه،نگرانم کردی ای وای ببخشید عزیزم 😄❤ همسرم همه ی دنیام 🥰خدا تورو جای همه ی نداشته هام بهم داد 😍❤
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 اذان صبح ساعت چند میدن بستگی به شهرتون داره فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8008 نمیدونم باید اثر کنه باید اثر میکرد😭😭🥱😭😭😭😭 معده م درد گرفته یه پروفن دیگه بخورم؟یا کدئین دیگه🥱😭😭😭😭😭😭دارم کور میشم از بی خوابیخوابم میادبا درد خوابم نمیبره چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
khodaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 12674 ان شاءالله دارم دیوونه میشم هنوز یک هفته نشده عقد کردن داداشم صدمه روحی که میخوره تو فا ... نمیخوام دخالت کنم ولی آخه یه هفته نشده چراچیشده مگه؟ فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن