2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 70 پست
هیچ راهی نداره؟ دکتر نرفتید؟

دکتر بدبخت دیوونه شد از دست من 😭😭😭 هرچی قرص میده باز بدن من کار خودش و میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
گلم قبل ازاینکه بلندبشی ی تیکه نون خشک بخورخیلی تاثیرداره لیموفقط بوکن امتحان کن جواب میده

نون خشک همه گفتن حتی بیسکوییت ساقه طلایی چشمت روز بعد نبینه از گلوم پایین نرفته بیارم بالا. 

کیلو کیلو همه لیمو میخرن برام. قرص زنجبیل دمیترون اونداسنسترون و نورمازین. بگو 1درصد😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یه هفته پیش عصب کشی کردم بعد ۵ روز تجویزات دکتر اثر نکرد . خودم دارم اینارو می خورم . هر شش ساعت یه ...

انشاالله زودتر خوب بشید 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
دکتر بدبخت دیوونه شد از دست من 😭😭😭 هرچی قرص میده باز بدن من کار خودش و میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

راه های دیگه رو امتحان کنید

قرص تو بارداری هر چی کمتر باشه بهتره

اگه طبیعی باشه قرص نباشه بهتره

اینجا فکر کنم خانوما تجربه داشته باشن بتونن

راهنماییتون کنن

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

خونه جاریمم..پاشدن رفتن  پیاده روی من بیدار شدم دیگه خوابم نمیبره

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

یاد حرف دیشب شوهرم بیدارم کرد اعصابم خرد اول صبحی..الیته حرکت خواهرشوهر بی تاثیر نیوده

امیدوارم همه چی خوب بشه

خونه جاریمم..پاشدن رفتن  پیاده روی من بیدار شدم دیگه خوابم نمیبره

روز خوبی داشته باشید

احتمالا عفونت داره. فردا 1دگزا بزن 1پینی سیلین

عفونت که داره میدونی تو دوره‌ کرونام چقققد‌ کورتون‌ بهم زدن‌ دیروز. قطشون کردم‌ دیگه....

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
چرک خشککن هم هر دوازده ساعت بخور شاید عفونت داره میکنه ک درد داری

خوردم‌ آلان‌ دیگه قوی ترین چرک خشک کن موجود رو‌ دارم استفاده میکنم ۵تا ازش. خوردم‌ فعلا

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد