2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 70 پست
باید اثر میکرد😭😭🥱😭😭😭😭 معده م درد گرفته یه پروفن دیگه بخورم؟یا کدئین دیگه🥱😭😭😭😭😭😭 دا ...

زیاد خوردن این مسکنا هم خوب نیست 

اگه درد خیلی زیاده یکی دیگه بخور چاره ای نیست

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
زیاد خوردن این مسکنا هم خوب نیست  اگه درد خیلی زیاده یکی دیگه بخور چاره ای نیست

معده و کبد و کلیه مو‌ دارم میدم سر این دندون....😔😔😔😔😔😭😭😭

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خب ضرر داره

دردش قابل تحمل نیست؟

چون اگه میتونی تحمل کن 

بعد برو دکتر ببین چی میگه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
هیچی نمیدونم چش شد امشب خونه مامانم اینا دعوت بود یهو گفت طلاق

آخه بی دلیل که نمیشه شاید نخواسته اونموقع دلیلشو بگه

به هر حال هر چی صلاحه پیش بیاد

تهوع بخاطر ویار قرصم خورذم لیمو خوردم فایده نداره هیچی😭😭😭

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
تهوع بخاطر ویار قرصم خورذم لیمو خوردم فایده نداره هیچی😭😭😭

هیچ راهی نداره؟

دکتر نرفتید؟

شوهرم میخواست بره سرکار بلند شدم صبحونه خوردیم رفت حالا اومدم بخوابم 😅

خوبه👌 

خواب خوبی داشته باشید

احتمالا عفونت داره. فردا 1دگزا بزن 1پینی سیلین

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

یه هفته پیش عصب کشی کردم بعد ۵ روز تجویزات دکتر اثر نکرد . خودم دارم اینارو می خورم . هر شش ساعت یه ژلوفن یه استامینوفن یه سفیکسیم دوتا مترونیدازول و دوتا سلکسیب و اسپری لیدوکایین . فقط ده درصد کاهش درد داشتم . درد کل فک و گوش و سرمو گرفت . اینارومی خورم فقط ۶ ساعت دووم داره . فک کنم آسپیرین و دیکلوفناک و قرقره نمک رو هم باید اضافه کنم .. واااای . کی درمان میشه تموم میشه عادی میشم