2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 341 پست
واقعا وقتی مجرد بودم هیچوقت فکرنمیکردم بتونم حتی۱هفته این چیزارو تحمل کنم،الان میبینم۸ساله ساختم از ...

زیاد سازش هم خوب نیست.

امیدوارم شوهرت اخلاقش روبه بهتر شدن تغییر کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اینجوری نگو چرا خسته شم اتفاقا حرفات بشدت رکم تاثیر گذاشته وازت خیلی ممنونم  راستش میخوا ...

چقدر عالی ،خوشحال شدم که داری میری

بستگی داره ،بعضی از روانپزشکها ،به صورت تخصصی روانکاوی و گفتار درمانی هم انجام میدن که خوب در این صورت یه جاهایی بهتر از روانشناس عمل میکنن به نظرم شما به تخصص و تجربه ی کاریشون نگاه کن ،مثلا ببین روانشناس متخصص تو چه حوضه ای هست ،بعضی هاشون میگن یا داخل سایت و پیج و دفترشون مینویسن ...بعضی از روانشناسها آنچنان توی اختلالات شخصیتی تجربه و مهارتی ندارن ...حالا به نظرم شما هر جا برید بازم به نفعتونه بعدا اگه دیدید خیلی تخصص نداشت برید جای دیگه 

ان شاءالله که مشکلت حل بشه عزیزم .... منم بی خبر نذار

متوجه حسن نیتتون هستم ببخشید عزیزم نخواستم ناراحت بشین فقط من خیلی حساسم رو اینکه یه نفر بدون علم بخ ...

نترس من ناراحت نمیشم 

خوده من انتقادات فوق العاده  سنگینی به حوزه دارم جوری که کسایی که منو نشناسن فکر میکنم من ضده حوزه ام 

ازت میخوام یکبار دیگه بدون گارد گرفتن پیاممو بخونی ...عزیز من اصلا صرفا روی تجربه ی خالی زوم نکردم 

بیا بدون گارد گرفتن و قضاوت کلی کردن به خاطر حماقت و بیشعوری یه عده به این قضیه نگاه کنیم

ابن سینا طلبه بود،بسیاری از مشاهیر ما طلبه بودن 

اسلام چون دین جزئیات و شرایطه به شدت پر از مسائل روانشناسیه ،حتی یکسری از مباحث یانگ و فروید و و و برگرفته از همین دینه 

خوده اندورمیتووس تو کتابش اعتراف میکنه من کتب اسلامی خوندم 

پس اینکه یه طلبه بشینه تخصصی با مطالعه چه کتب اسلامی و چه غربی ،با تحقیق مطالعه و بررسی به درجه ی استاد دانشگاهی برسه این یعنی تخصص داره ،حالا مدرک آکادمی دانشگاهی نداره

ما خیلی از پزشکامون با تشخیص اشتباه و تجویز غلط باعث قتل شدن ،یکسری از اساتید دانشگاهیمون به لحاظ حتی تخصص خودشون چیزی بارشون نیست ،پس بیایم کلا همه ی دکترها و اساتید رو زیر سوال ببریم ؟خیلی از روانپزشکها به خاطر دادن داروهای زیاد و تشخیص اشتباه کاری کردن که حال مریض بدتر بشه و مردم دیدگاه بدی نسبت به روانپزشک پیدا کنن،یکسری از مشاوره ها و روانشناسها دارن آمار طلاقو بالا میبرن ،پس ما بیایم کلا همه رو نفی کنیم ؟!!

با عرض معذرت استدلال شما ،ناقصه ...چون یکسری از طلبه ها ده برابر یه دانشگاهی علم و تخصص دارن ،حالا یه عده از طلبه ها بیشعور و نفهم هستن قرار نیست همه رو زیر سوال ببریم 

استاد رحیم پور کسیه که یه استاد دانشگاهی خوب و با درجه ی بالا یک چهارم ایشون هم مطالعه نداره ،نصف قدرت استدلال  و تحلیل و دانش ایشونو نداره ،حالا ما بیایم بگیم چون فلان طلبه ی احمقی که اصلا نباید بره لباس بپوشه طرز فکر و رفتار و تحلیلش متحجرانه و جاهلانه است پس کلا با لگد بزنیم زیر همه چی  ؟ 

فلان عالم رو میشناسم برای به روز بودن ،شاگردهاشو میفرستاد اروپا تا سر کلاس فلسفه و منطق و و و بشینن ،یعنی حتی به کتب اونها هم اکتفاء نمیکرد ،همین عالم فلان استاد دانشگاهی مثلا روشنفکر ما جرات مباحثه با این عالمو نداشت 

این رو هم در نظر بگیرید یکسری از دروس دانشگاهی ما کلا در دانشگاه های اروپایی منسوخ شده ولی ما همچنان داریم اینجا تدریسشون میکنیم 

بارها دانشگاههای پزشکی اروپا اعتراف کردن که کتبی مثل کتاب قانون ابن سینا که یک طلبه بوده رو برای تدریس استفاده میکن

ببینید ما جامعه امون افراط و تفریط زیاد داره ،زود گارد میگیریم ،احساسی انتقاد میکنیم ،تحلیل هامون ناقصه زود برای هر چیزی فتوا صادر میکنیم ....مثلا همین طب سنتی ،یه عده گارد میگیرن میگن فقط همینو قبول داریم طب کلاسیک رو قبول نداریم (که اشتباهه) یه عده میگن ما فقط طب کلاسیکو قبول داریم چون رفتیم پیش فلان عطار یا متخصص طب سنتی نسخه ای رو به ما داد که خوب نشدیم بدترم شدیم ....خوب اینا که دلیل استدلال برای نفی و رد کلی یا قبول یه مسئله ی علمی نیست 

دربار سلطنتی انگلیس یه بخش برای طب سنتی داره ولی نه میشه طب سنتی رو رد کرد نه طب کلاسیک رو،هر کدوم به جای خودش  ....ایناها مثال بود که بگم جامعه ما افراط و تفریط زیاد داره 

دوست گلم ازم ناراحت نشیا فقط صرفا چون رو این موصوع حساسم یه کم سخت گیرانه جواب میدم😍

اسلام پر از مسائل روانشناسیه ،یعنی از یه روایت میشه یه کتاب برای تحلیل فلان تیپ شخصیتی نوشت ....منتهی قبول دارم ،هر ننه قمری راه افتاد لباس تنش کرد ،یا بالای منبر رفت بدون تخصص و فهم و تفسیر درست از روایات ،روایت خونی کردن ،جامعه به اینجا رسیده ،اتفاقا چند روز پیش به یکی تو این سایت که ادعا داشت کارشناسی داره تو همین زمینه ی روایات تذکر دادم وقتی سوادشو نداری حق نداری یسری از روایات رو مطرح کنی ،بهشم برخورد  که فدای سرم  همین ها باعث زدگی مردم از دین میشن ....ولی قرار نیست همه ی حوزه اینجوری باشن ... همین دین منبع غنی از بستر مباحث روانشناسیه ،دکتر علی بابایی زاد رو میشناسی ؟ ایشون مذهبی هم نیستن ولی خودش اعتراف میکرد یه جاهایی باید از همین دین کمک گرفت ....خوب حالا یسری طلبه های نخبه هم چندین سال کتب اسلامی رو زیر و رو کردن هم کتب غربی رو ...به اندازه یه متخصص دانشگاهی سواد و تجربه و علم دارن ،خوده اساتید دانشگاهی هم از پژوهش ها و نظریات اینا استفاده میکنن،اصلا یکسری از اینها استاد دانشگاههای معتبر و معروف میشن،حالا بیایم گارد بگیریم که چون غرب تو مغز ما کردن ما فقط مدرک دانشگاهی مهمه و اون فرد رو متخصص میدونیم،در صورتیکه خوده غربم اینجوری مقید نیست به این طرز فکر ،واقعا اون گارد گرفتنه منطقیه؟

ضمن اینکه من به شما هم گفتم دلیل داشتم برای فرستاد اون دوتا شماره ،

ما اکثرا فکر میکنیم دین تو این جور مواقع میگه طلاق نگیر یا خیلی مسائل دیگه تحلیل ها و تعریفها ی غلط به گوشمون خورده ،در صورتیکه اینجوری نیست ،این خانم استارتر هم مذهبی هستن گاهی لازمه یه آدمه مذهبی و کاربلد یسری مسائلو برای آدم باز کنه 

من همین پارسال خانواده ای بودن که پدر نه دزد بود نه معتاد بود نه خیانت کرده بود دو عدد روحانی توصیه به طلاق کردن برای اون زندگی در صورتیکه اون افراد فکر میکردن اسلام برای هر طلاقی کراهت داره در صورتیکه به قول یکسری از اساتید حوزه طلاق یه جاهایی درمانه ...یا فلان دختر مجردی بود که با توجه به شرایط زندگیش ،پدر و مادر بد و بی ناموس هم نداشت  من وقتی از یکی از روحانیونی که علم و دقت نظر داشت برای مسئله ای از اون روحانی مشورت گرفتم نه فقط با ایشون با چندین متخصص دیگه هم مشورت کردم ،اون روحانی بلافاصله گفت که دیگه دختر نباید با پدر و مادرش ارتباط داشته باشه و فقط هرزگاهی تماس اونم با شرایطی در صورتیکه در ذهن ما اینجوری جا افتاده که باید در هر شرایطی با پدر و مادر بود ،چون عذاب وجدان داشت خیال اون دختر هم راحت شد که دین هم بهش اجازه میده که باید رها کنه،...حالا فکر کنم متوجه شدید من برای چی این شماره رو فرستادم ...برای باز کردن یکسری از گره های بزرگ ما باید تمام ابعاد و بررسی کنیم 

خیلی خوبه که حساس هستی ،منم خودم همینجوریم ،ولی برای تحلیل درست نمیشه به خاطر اشتباه و حماقت یه عده کلا همه چیزو برد زیر سوال و تخریب کرد 

چقدر عالی ،خوشحال شدم که داری میری بستگی داره ،بعضی از روانپزشکها ،به صورت تخصصی روانکاوی و گفتا ...

فداتشم عزیزم

راستش توشهرما فقط دوتا روانشناس هست ک رفتم پیش یکیشون

باورت میشه دقیقا حرفای توروزد؟؟

میگه اعتمادبنفست و ازت گرفته

واینکه اختلال پارانوئید داره ک باید روش کارکنیم

میگه باید جلوش وایسی،گف حقتوبگیر،نگو برم یانه،هرجاخواستی بری اطلاع بده ک میرم،اجازه نگیر

میگه یه مدت خشونت ب خرج میده ک نرو ودعوامیکنه ولی تواهمیت نده وکارخودتو بکن وتحمل کن،بعدازیه مدت میپذیره

گفتش یه جلسه ی دیگه برای اعتمادبه نفست بیا

و بعدش باهمسرت بیاین

راستی گفت الان ک اومدی خونه مامانت خیلی فرصت خوبیه محکم جلوش وایسی وکوتاه نیای،بخاطر حفظ زندگیت،نه بخاطرخراب کردنش،گفت شوهرت نقطه ضعفش تویی ومیترسه ازدستت بده،پس بزار بترسع ووقتی اومد ک برت گردونه شرط بزار ک بیاد مشاوره،میگه رو قول هاش حساب نکن،فقط وفقط مشاوره

وای بعد چطوری تحمل میکردی کی خریدای شخصیتو انجام میداد اصلا چکار میکردی همممممش تو خونه ؟خانواده ت س ...

راستش خریدامو ب مامانم میسپردم ،برای خونه هم خودش خرید میکرد 

تاظهرخونه بودم بعدازظهر یاخونه مامانم میبرد یاخونه مامانش

همین

برو بابا ایسگامون کردی چقدر برات ناراحت شدم گفتم همش زندونی هستی 🙂تو که از همه آزادتری گفتی سالی دو ...

عزیزم این طرزحرف زدن درستع بنظرت؟؟؟

من کسی وایستگاه نکردم شما تاپیکای منواگه درست بخونی میفهمی ک گفتم دیشب قهرکردم،ازاینجابرامشاوره وقت گرفتیم رفتم پیش مشاور

من دوس ندارم شماناراحت شین برامن عزیزم،فقط لطفا اینجوری ام حرف نزنین

ولی ناراحت شدم برات خیلی💚❤💛

من برا اینکه شمارو دوست ودلسوز دونستم اومدم مشکلمو مطرح کردم ک ازتون کمک بگیرم یالااقل دلداری،یاانگیزه

بخدا انتظار این چیزارو ادم نداره ک بگی ایستگامون کردی

من تواین۸سال اولین باره شاید تونستم برم اونم باخواهرم رفتم

باصدتااسترس

فداتشم عزیزم راستش توشهرما فقط دوتا روانشناس هست ک رفتم پیش یکیشون باورت میشه دقیقا حرفای توروزد؟؟ ...

خدا نکنه گلم اللهی زنده باشی 

خوشحالم کردی که رفتی مشاوره ،خدارو شکر کن که اینقدر دختر منطقی و عاقلی هستی ،خدا حفظت کنه 

آفرین با همین فرمون پیش برو ،دلتنگی و شک کردن توی این موقعیت هم یه چیزه طبیعیه ولی این احساسات رو جدی نگیرشون ،

ی ما دچار این احساسات میشیم حتی مردها هم پر از احساسات هستن اونم احساسات منتاقض ،ولی خوب نباید این حالات رو جدی گرفت تا بتونیم عاقلانه و خردمندانه تصمیم بگیریم ،

هر وقت این احساسات اومد سراغت به خودت بگو چیزی نیست ،فقط تو اون شرایط تصمیم نگیر و اقدام نکن ،مثلا شنیدی میگن تو عصبانیت تصمیم نگیرید ؟ حالا شما هم وقتی احساس دلتنگی و حس ترد شدن و تنهایی و شکست اومد سراغت فقط صبوری کن تو اون حالت تصمیم نگیر ،بعد کم کم این احساساتت رو میتونی مدیریت کنی ،قدرت پیدا میکنی ،قوی میشی

ریشه ی پایین بودن اعتماد به نفس و زود رنج بودنت ،تله ی بی ارزشیه ،

باید خودباور بشی ،

همین قدم شما برای قهر و مراجعه به روانشناس یعنی اینکه شما میخوای خوده واقعیتو بپذیری و خودباوربشی ...

مبارکه شما اولین و مهمترین قدمو برداشتی ،از این به بعد باید استقامت کنی ولی انتظار نداشته باش یه شبه همچی عوض بشه ،

باید صبوری و تمرین کنی ،اینم برای همه صدق میکنه ،یه موقع دلت نگیره فکر کنی فقط شما اینجوری هستی ...

نه همه ی ما اومدیم تو این دنیا تا تغییر کنیم ،

بجنگیم،تلاش کنیم،نواقصمونو بر طرف کنیم ،خوبی هامونو زیاد کنیم ....

ماهیت اصلی این دنیا همینه ،لذت اصلی این دنیا هم همینه ،اینکه آدم مدام در تلاش و تکاپو باشه برای رشد خودش برای اینکه به کمال برسه ،تا وقتی وارد دنیای آخرت شدیم یه موجود ناقص نباشیم که نتونه از نعمتهای خدا استفاده کنه،نتونیم خدا رو درک کنیم

این دنیا مثل رحم یه مادره ،ما هم مثل جنین هستیم ،اگه تو این رحم درست رشد نکنیم مثل یه جنین ناقص بدون چشم و گوش و دست و ...اون دنیا متولد میشیم که توانایی استفاده از مواهب بی منت و بیکران خدا رو نداریم ،و اون دنیا میشه برامون حسرت ،یوم الحسرت...پس این تغییرات فقط برای بهبود زندگیمون تو این دنیا نیست ،برای زندگی ابدیمون هم هست 

وقتی خود باور بشیم کمتر از غیر خدا میترسیم ،

وقتی خود باور بشیم کمتر از غیر خدا گدایی محبت میکنیم 

وقتی خود باور بشیم به جای اینکه  از دیگران توقع داشته باشیم که بهمون کمک کنن ،از خودمون توقع داریم که ما باید دیگرانو یاری بدیم 

وقتی خود باور باشیم ....

آدمهای خودباور میتونن یاور امام زمان سلام الله بشن ،همه ی ما این امکان رو داریم و میتونیم، چیزه خیلی دست نیافتنی نیست ...اگه توانایی شو نداشتیم که خدا خلقمون نمیکرد