2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 341 پست
قربون دل مهربونت برم من عزیزدلممممم یه دنیاممنونتم ک انقددلگرمم کردی عزیزم فداتشم خدانینی تو برات ...

زنده باشی خواهری انشالله زندگیت سروسامون پیداکنه ب حق امام رضا وجوادش

هرچی ب صلاحته همون‌پیش بیاد باز بیخبرمون نزار

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنده باشی خواهری انشالله زندگیت سروسامون پیداکنه ب حق امام رضا وجوادش هرچی ب صلاحته همون‌پیش بیاد ب ...

قربونت برم بابت دعای قشنگت عزیزممممم

الهی ک تنت سلامت باسه و دلت خوشششش

چشم حتما گلم

خب اونی که تخصص مرتبط نداره پس نظرش به درد نمیخوره عزیزم تو این مملکت همه به خودشون بدون تخصص اجازه ...

حرفتونو قبول دارم ...ولی منظورم تخصص دانشگاهیه 

نه اینکه هیچ علم و دانشی و تجربه ای در این زمینه ندارن

مثلا یکی از بهترین مشاوره های قبل از ازدواج و جلسات خواستگاری که به شدت دقیق و حساب شده حرف میزنن فلان آدمی میدونم که تو حوزه درس خونده ولی سالها به صورت تخصصی صرفا درباره ی این موضوع مطالعه و تحقیق داشته ...خوب این شخص مدرک آکادمی دانشگاهی نداره ،ولی به لحاظ علمی و تخصص و تجربه از خیلی از تحصیل کرده های دانشگاه فکرش بازتر ، علمی تر،روشنتر ، منطقی تر ،سختگیرتر، واقع بینانه تر هست و بهتر راهنمایی میکنه...پس تخصص داره ،در حالی که من خودم شخصا این همه ظرافت و دقتی که ایشون تو مباحث و مشاوره هایی که ارائه میدن رو به جرات میتونم بگم که در کمتر کسی حتی در سطح استاد دانشگاهی دیدم،هرچند خود ایشون استاد دانشگاه هستن و مولف کلی کتاب ،منتهی من هیچ وقت مثلا در معرفی همچین شخصی از دکتر استفاده نمیکنم و قید میکنم تحصیلات دانشگاهی ندارن 

منظورم از تخصص ،مدرک دانشگاهی بود 

بزرگوار بنده قبل از فرستادن اون دوتا  شماره یه لیست از دکتر و متخصص های خوب دانشگاهی هم برای ایشون فرستادم 

ولی خوب برای فرستادن اون دوتا شماره هم دلیل داشتم  

هی خدااا نمیدونم چیکار کنم  الانم ک اومدم اینجا ...

ببخشیدا نمیخواستم دیگه مزاحمت بشم ،گفتم یه موقع از حرفهای من خسته شده باشی 

الآن که رفتی قهر ،شرط بذار که از همونجا ،خونه ی پدرتون،بایدددد مستقیم برید مشاور ،از حرفتم کوتاه نیا 

بعدم عزیزم ،گلم انقدر به خودت تلقین نکن که میترسم پشیمون بشم ،همه ی زنها تو این شرایط همینجوری هستن ،فقط به روت نیار ،به زبون نیار ،محکم پای تصمیمی که گرفتی وایسا ،هیچ اشکالی نداره بشینی  حتی گریه کنی ،ولی جلوی روی همسرت محکم باش ،گریه ها و بی قراری هاتو دور از چشم همسرت انجام بده ،خودتو حسابی خالی کن ،ولی مقابل همسرت قاطع و با صلابت باش

با عرض معذرت همسرت به نظرم خودشیفتگی هم داره ،باید باهاش قاطع و محکم برخورد کنی 

ولی از شرطی که گذاشتی کوتااااااااه نیا ،به هیچ عنوان ،حتی اگه برات غش و ضعف هم کرد،گریه کرد ،قول داد ،به هیچ کدومشون توجهی نکن،بگو من فقط در صورتیکه بریم مشاوره و نظر مشاوره رو بگیریم بر میگردم همیییییینننن ،اون الآن باید به تب و تاب بیوفته چون با این اخلاقی که داره دیگه کسی زنش نمیشه والا،خودتو بالا بگیر 

اگه بدون اجرای شرط برگردی خونه اونوقت دیگه حنات پیشش رنگی نداره ،دیگه قهر کردن هاتو جدی نمیگیره ،کلا دیگه جدیت نمیگیره ،الآنم فکر میکنه مثل دفعات قبل برمیگردی ،بهش بفهمون که دیگه از این خبرها نیست 

والا همین خدا گفته زن میتونه برای خیلی از مسائل اصلا از همسرش اذن خروج نگیره ،و میتونه تو شرایط عقدنامه ذکر کنه که در این صورت کلا نیازی نیست ،اون اذن خروج هم برای زمانیکه مفسده ای برای زن داشته باشه همین،مرد حق نداره از این طریق ظلم کنه ،حالا یه عده به اسم غیرت و دین دارن به خورد مردم میدن باید زد تو دهنشون اگه از اول همه ی زنها محکم بودن اینجور مردها دور ور نمیداشتن،اسلامم زیر سوال نمیرفت ،از حقت نگذر ،فرعون پروری نکن 

عزیزم یکم هم ذکر بفرست بذار دلت آروم بشه ،تو خدارو داری ،بهترین و تنها پشتیبان و پناهگاه ،یاور،دوست و رفیق،که عاشقته بدون هیچ منتی 

یا رفیق من لا رفیق له

ن خوشبحالم‌ نیست وقتی حتی باداداش یاکس دیگ‌بیرونم‌فک‌میکنم ۲تاچشم منو میپاد.زیرنظرم داره درصورتیکه‌ ...

اللهی ...چقدر فشار روتون بوده 

حق داری ...ولی به نظرم بازم به یه روانپزشک خوب دیگه هم مراجعه کنید 

عزیزم توام مثل خواهرنداشتم.جز تغییرتوزندگیت واسه توهچی انگیزه نمیشه دلگرمی یعنی بفهمی شوهرت تورومیفه ...

دقیقا 

والا به زندانی ها هم سالی چندبار مرخصی میدن ،این آقا چون مادرشون هم همینجوری بودن کلا فهم و درکی از رفتار و بلایی که داره سر خانمش میاره نداره 

،انصافا خودش اگه حاضر این جور زندگی رو تحمل کنه تشریف ببره زندان اوین 

حرفتونو قبول دارم ...ولی منظورم تخصص دانشگاهیه  نه اینکه هیچ علم و دانشی و تجربه ای در این زمی ...

متوجه حسن نیتتون هستم ببخشید عزیزم نخواستم ناراحت بشین فقط من خیلی حساسم رو اینکه یه نفر بدون علم بخواد دست به کاری بزنه که نباید، ببین همین محصلین علمیه که مشاوره میدن به یکی از آشناهای ما که با همسرش مشکل جنسی داشت پیشنهاد صیغه داده بود و زندگیشون از هم پاشید!

ماشاالله این دوستان تحصیل کرده در حوزه علمیه یا ادرار شتر به اسم پزشکی به خورد مردم میدن یا تو حوزه روانشناسی فعالیت میکنن یا ... 

هیچ وقت تجربه خالی نمیتونه باعث بشه که یه فرد تخصص پیدا کنه یعنی مادربزرگ منم چون نوه زیاد داشته و به همه مشاوره داده پس تجربی خیلی بلده میتونه دفتر مشاوره یا طبابت بزنه؟ 

عزیزم یه جراح اول باید بره پزشکی بخونه بعد برای تجربه بره دستیاری و کارورزی بعد جراح بشه تا حالا شنیدیم فلان جراح مدرک پزشکی نداره فقط صرف تجربه عمل قلب باز انجام میده؟ 

اللهی ...چقدر فشار روتون بوده  حق داری ...ولی به نظرم بازم به یه روانپزشک خوب دیگه هم مراجعه ک ...

دوست گلم ازم ناراحت نشیا فقط صرفا چون رو این موصوع حساسم یه کم سخت گیرانه جواب میدم😍

همسر سابقم خسیس بود  منم جدا شدم. مگه حتما مرد باید خائن یامعتاد باشه ک زن طلاق بگیره؟؟؟!!!!!

واقعا وقتی مجرد بودم هیچوقت فکرنمیکردم بتونم حتی۱هفته این چیزارو تحمل کنم،الان میبینم۸ساله ساختم

ازخودم انتظارنداشتم واقعا

ببخشیدا نمیخواستم دیگه مزاحمت بشم ،گفتم یه موقع از حرفهای من خسته شده باشی  الآن که رفتی قه ...

عزیزم اینجوری نگو چرا خسته شم اتفاقا حرفات بشدت رکم تاثیر گذاشته وازت خیلی ممنونم 

راستش میخوام همین کارو کنم

امروز از یه روانشناس وقت گرفتم ک فعلا خودم برم باهاش حرف بزنم ببینم شوهرمو کی ببرم و چیکارباید بکنم

فقط یه راهنمایی میخواستم ازتون

بنظرتون روانشناس بهتره یا روان پزشک؟؟؟

حس میکنم همین روانشناس بهتره برای مشکلم،اگر لازم شد ومشکل جدی بود بریم پیش روان پزشک

نظرشماچیه

دقیقا  والا به زندانی ها هم سالی چندبار مرخصی میدن ،این آقا چون مادرشون هم همینجوری بودن کلا ف ...

واقعادرک نمیکنه وگرنه ی جاکوتاه میومد ازخواسته های غیرمعقولانه و خودخواهانه ش