2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 341 پست
چقدشبیه منی.منم جایی میرم همیشه چشمم ب‌گوشیه ک‌مبادازنگ بزنه‌نفهمم حس‌میکنم‌یه دوربین باهامه بخدا ک ...

وای اره بخدا خیلی حس بدیه....

خوشبحالت من ک اجازه هیچ کاریو ندارم

میگم برم ی کلاسی چیزی سرگرم شم میگه لازم نکرده

اتفاقا پول و هم بعضی وقتابهونه میکنه میگه پول اضافه ندارم بری کلاس

دلشو داشتم ک بیام ولی میترسم ازپشیمونی بعدش... هیییی خدااااا منم۳سال بیشتره نازایی داریم خداروش ...

عزیزم اینم‌نشونس ببهش فرصت بده‌اگ‌پشیمونه ولی دیدی درست‌نمیشه طلاقتو‌بگیر.خودت‌مهمی یاعشقت

خودتو دوس داشته باش کاری‌ک‌من‌نکردم و همیشع فک‌کردم شوهرم سرتره ازم

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اینم‌نشونس ببهش فرصت بده‌اگ‌پشیمونه ولی دیدی درست‌نمیشه طلاقتو‌بگیر.خودت‌مهمی یاعشقت خودتو دو ...

وواقعا انقدبهش فرصت دادم ک دیگ خستم

۸سال...

بیشاراز۸سال فرصت میخواست واسه یذره تغییر؟؟

خسته شدم ن توخونه دلخوشی هس..همش بحث و دعوا

ن بیرون میشه رفت

سردرگمم اصلانمیدونم چیکارکنم

عزیزم اینم‌نشونس ببهش فرصت بده‌اگ‌پشیمونه ولی دیدی درست‌نمیشه طلاقتو‌بگیر.خودت‌مهمی یاعشقت خودتو دو ...

عزیزم امیدوارم هرجه زودتر گره ازمشکلات توام بازبشه قشنگم

وای اره بخدا خیلی حس بدیه.... خوشبحالت من ک اجازه هیچ کاریو ندارم میگم برم ی کلاسی چیزی سرگرم شم م ...

ن خوشبحالم‌ نیست وقتی حتی باداداش یاکس دیگ‌بیرونم‌فک‌میکنم ۲تاچشم منو میپاد.زیرنظرم داره

درصورتیکه‌ ک خودش‌میگ با داداشت برو بیزون فلان چیزو بخرمن‌ وقت ندارم

ازاسترس هربلایی بگی سرم اومد‌تیک پلک.بی حسی غش ضعف بستری

نکن اینکارو‌باخودت یکم‌سنت بره بالامیگی‌چ غلطی بود‌کردم

عزیزم امیدوارم هرجه زودتر گره ازمشکلات توام بازبشه قشنگم

عزیزم برات دعا‌میکنم.ولی اول خودت اول خودت اول خودت

ب هیچ‌کس فک‌ نکن جز خودت‌مثل‌من‌نشو

ازآبروترسیدم.از بی‌کسی ترسیدم.فقط بحث بددل بودن نبودا.توخیلی ازمسائل دعواداشتیم.مامانم.باباش

باباش اذیتم‌ کرد کتک بازم‌جرآت قهر‌کردن نداشتم

گفتم‌میرم نمیاددنبالم

ن خوشبحالم‌ نیست وقتی حتی باداداش یاکس دیگ‌بیرونم‌فک‌میکنم ۲تاچشم منو میپاد.زیرنظرم داره درصورتیکه‌ ...

واقعا من خودم بشدت عصبی شدم،انقد اخلاقم تندشده ک نگم برات

خیلی تاثیرگذاره خیلی....

ایناهمش مطمئنم اگ ادامه پیداکنه این زندگی میاد سراغم...شاید حتی بدتر...چون میدونم چقد حساسم وچقدم تحت فشارم وتحمل ندارم...

شوهرتو ازقبل دوسش داشتی؟؟؟

ازدواجتون سنتی بود؟؟

بهت محبت واینامیکنه ک وابسته شی ونتونی دل بکنی؟؟

واقعا من خودم بشدت عصبی شدم،انقد اخلاقم تندشده ک نگم برات خیلی تاثیرگذاره خیلی.... ایناهمش مطمئنم ...

اره عزیزم ازبچگی خاستگارم بود.خییلی اومدن و رفتن منم‌میخاستمش.ب شدت بهم علاقه داره

بخدامیرسه خونه قربون صدقه ازدهنش نمیوفته ب شدت برام خرج میکنه لباس و کفش مارک.هیچ وقت رای منو ب خانوادش نداده.بی احترامی نکرده جلو بقیه بهم.

واقعاعاشقه

عزیزم برات دعا‌میکنم.ولی اول خودت اول خودت اول خودت ب هیچ‌کس فک‌ نکن جز خودت‌مثل‌من‌نشو ازآبروترسی ...

خانوادش باهام خوبن،ولی اخه تاکجا بگم خانوادش خوبن...وقتی خودش اینجوریه

چقد بد ک انقد مشکلات داشتی توام

اره عزیزم ازبچگی خاستگارم بود.خییلی اومدن و رفتن منم‌میخاستمش.ب شدت بهم علاقه داره بخدامیرسه خونه ق ...

شوهرمنم واقعا دوسم داره

ولی خب این جیزا ادمو عذاب میده بخدااااا

واقعا من خودم بشدت عصبی شدم،انقد اخلاقم تندشده ک نگم برات خیلی تاثیرگذاره خیلی.... ایناهمش مطمئنم ...

عزیزم‌من‌تحمل‌کردم یکمی درست شد صبرکردم یکموبهترشد

تومیگی۸سال خودش یه‌عمره‌.نکن اینو ظلمو ب خودت نکن😔

خانوادش باهام خوبن،ولی اخه تاکجا بگم خانوادش خوبن...وقتی خودش اینجوریه چقد بد ک انقد مشکلات داشتی ت ...

این مشکلات۴سال زندگی‌متاهلیه.بخام برات بگم خون‌گریه‌میکنی.اتفاقاسرمریضیم پیش یه دکتری رفتم.حرف زدیم و اینا روانپزشک بود.بخداوندی خدا اشکاشو‌ پاک‌کرد

گفت‌تنها راه‌حل زندگیت اینه حافظه چندسالتوپاک‌کنیم ولی پیگیرنشدم فک‌کنم باهیپونیزم یا یه روش دیگ

عموم هم اینکارو‌کرده

عزیزم‌من‌تحمل‌کردم یکمی درست شد صبرکردم یکموبهترشد تومیگی۸سال خودش یه‌عمره‌.نکن اینو ظلمو ب خودت نک ...

بخدا ب اینا فکر کردم ک الان اومدم خونه بابام

نمیدونم خدا چقدروتاکجابهم قدرت میده،فقط امیدوارم بتونم منم مث ی ادم عادی زندگی کنم

این مشکلات۴سال زندگی‌متاهلیه.بخام برات بگم خون‌گریه‌میکنی.اتفاقاسرمریضیم پیش یه دکتری رفتم.حرف زدیم ...

چقدجالبه کاش بشه ادم واقعا پاک کنه حافظشو ک‌ این ادم واین زندگی از حافظه ش بره کلا