2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 341 پست
سلام‌عزیزم.منم‌۴ساله ازدواج‌کردم‌تواین۴سال‌تنهابیرون‌نرفتم.ولی ازپوشش و آرایش‌آزادما.شوهرم‌میگ هرجام ...

من توپوشش وارایش هم ازاد نیستم

درحدی ک تانامزدکردم چادری شدم

والان تازه از عید به زور دعواوبحث راضیش کردم وچادروگذاشتم زمین ولی باید مانتوخیلی بلندبپوشم،هی ب پوششم گیرمیده،ارایشمم بهش گیرمیده

سلام‌عزیزم.منم‌۴ساله ازدواج‌کردم‌تواین۴سال‌تنهابیرون‌نرفتم.ولی ازپوشش و آرایش‌آزادما.شوهرم‌میگ هرجام ...

عزیزم چندسالتونه شما؟؟

شغل شوهرتون چیه ک هروقت بخوای باهات میادعزیزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چندسالتونه شما؟؟ شغل شوهرتون چیه ک هروقت بخوای باهات میادعزیزم

من۲۴سالمه

شوهرم رستوران داره گلم وقتش همیشههههه پره ولی خب واسه منم انصافا وقت میزاره.حتی واسه خریدجزیی خونه میاددنبالم باهم میریم ولی تنهایی محاله بزاره برم.میگ‌میبرم‌میارم.وسلام

منم اخلاقش دستمه دیگ ناراحت نمیشم.میشما ولی کم

قبلن همش خونه بودم یه بار باجاریم بیرون رفتیم قیامت راه انداخت.ولی الانااا خیییلی آزادترم گزاشته ولی یا باداداشم ک شغلش تو شهرماست از شانسم همسایه ایم.یاباخودش درهرصورت یکی پیشم باشه دیگ🤣🤣🤣🤣

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
من توپوشش وارایش هم ازاد نیستم درحدی ک تانامزدکردم چادری شدم والان تازه از عید به زور دعواوبحث راض ...

عزیزم درکت میکنم منم چادری هستم.کلامذهبی هستیم شوهرم زیااادی غیرتیه ولی ب قول خودت ک میگی شوهرمو دوس دارم منم دوسش دارم.خیلی سخت بهم رسیدیم.

اوایل همیشع دعوامیکردیم سراین موضوع ولی کناراومدم

سلام گلم خیلی خوبه ک باز میتونی درست وبخونی واموزشگاه بری واینجورچیزا من شوهرم همون سال اول بهم اجا ...

شرایطت سخته خیلی سخت بخدامیفهمم چی میگی.من مادرازدواج مجدد داشت۱سال نزاشت برم خونه مامانم.همیشه استرس میگرفتم بس ک کنترل میشدم ازطرفش.الان اون کنترل کردنه هست ولی کمتر.ولی تومیگی۸سال.من میگم۴سال

توبیشترشبیه زندانی هستی باید راه حل پیداکنی فقط بچه نیار

عزیزم درکت میکنم منم چادری هستم.کلامذهبی هستیم شوهرم زیااادی غیرتیه ولی ب قول خودت ک میگی شوهرمو دوس ...

راستش من امشب بحثم شد سرهمین بحثی ک توتاپیک مطرح کردم،پاشدم اومدم خونه بابام ...

ولی نیومده پشیمون شدم انقد ک وابسته م😟

حس میکنم خیلی ضعیفم اخه چراااا سریع پشیمون میشم

شرایطت سخته خیلی سخت بخدامیفهمم چی میگی.من مادرازدواج مجدد داشت۱سال نزاشت برم خونه مامانم.همیشه استر ...

الا اومدم خونه مامانم...

بخدا بلاتکلیفم...

باخودم گفتم تا کی باید اینجوری زندگی کنم

اخه جالبیش اینجاست که میگه سرهیچی داری میزاری بری....

ادم میسوزه...

انقد ساختم ک واسش کاملا عادی شده وهیچی محسوب میشه

فک نکنم بعدازطلاق پشیمون بشی تاکی میخای بمونی توخونه منم شرایط تورودارم‌ولی یکم کمتر.

میدونی بایه باربیرون رفتن و اومدن آدم چقدراعتمادب نفس پیدامیکنه راه درست زندگیتوپیداکن

الا اومدم خونه مامانم... بخدا بلاتکلیفم... باخودم گفتم تا کی باید اینجوری زندگی کنم اخه جالبیش ای ...

مرداکارشون سوزوندنه.بازتودل اینکه بری خونه مادرتو داشتی عرضه داشتی من اونم نداشتم😔هی میگم‌کاش همون اول تمومش میکردم ب اینجانمیرسید

الان بخاطربچه‌آی وی اف‌کردم.۳ماهه استراحتم دارم دق میکتم افسردگی‌گرفتم

فک نکنم بعدازطلاق پشیمون بشی تاکی میخای بمونی توخونه منم شرایط تورودارم‌ولی یکم کمتر. میدونی بایه ب ...

به همین چیزا فک میکنم و میگم محکم وایمیستم و مثل ی ادم‌عادی زندگیمو میکنم

ولی تااومدم اصلا دلم هری ریخت

حس میکنم بعدا پشیمون میشم ازالان ک‌اینطوری ام

یه سری چیزا گفتنش خوب نیس،دوس ندارم اینجوری حرف بزنم ولی چون برام هیچوقت مهم نبوده میگم ،ازلحاظ ظاهری هم ازشوهرم خیلی سرترم

ازلحاظ سنی هم۸سال ازش کوچیکترم،ولی نمیدونم این نداشتن اعتماد به نفس ازچیه....

شاید از وابستگی نمیدونم😔😔

مرداکارشون سوزوندنه.بازتودل اینکه بری خونه مادرتو داشتی عرضه داشتی من اونم نداشتم😔هی میگم‌کاش همون ...

دلشو داشتم ک بیام ولی میترسم ازپشیمونی بعدش...

هیییی خدااااا

منم۳سال بیشتره نازایی داریم خداروشکر ک بچه نداده

الان حکمتشو میفهمم...

تازه میخواستیم بریمiui

دقیقا من الان همیشه استرس دارم همیشههه

چقدشبیه منی.منم جایی میرم همیشه چشمم ب‌گوشیه ک‌مبادازنگ بزنه‌نفهمم

حس‌میکنم‌یه دوربین باهامه بخدا ک‌چک‌میکنه کارامو

ولی‌چاره‌چیه‌۴سال سوووختم‌سوووختم‌سوووختم

تازگیا‌بهترشده‌چون مریضی اعصاب گرفتم‌نصف بدنم بی حس شدبعداون آرومترشد.استخرثبت نام کردم.باشگاه.آموزشگآه ارایشگری.خداوکیلی‌دست ودلبازه خیلی خرجم‌کرد

جالب‌اینه باشگا۶ و استخرو اموزشگاه‌همه‌سرکوچمونه

مرداکارشون سوزوندنه.بازتودل اینکه بری خونه مادرتو داشتی عرضه داشتی من اونم نداشتم😔هی میگم‌کاش همون ...

خیلی سخته واقعا ادم ازافسردگی زیاد دیگه کنارمیاد باشرایط

یجورایی انگار سِر میشه