2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 341 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم راستش سامانه۱۴۸۰مشاوره تلفنی دارن باچنتاازمشاورای اونجاصحبت کردم یکی میگه برخورد کن یکی میگ ...

اینکه هر کدوم از مشاوره ها نظر متفاوت دارن چیزه بدی نیست 

برای همین میگه با هزار نفر مشورت بگیر البته از اهلش ،

شما هر چقدر بیشتر مشورت بگیری راه های بیشتری جلوی پاتون قرار میگیره 

این چندتا مشاور هم در واقع جوابشون یکی بوده ،باید محکم بشی ،از حق خودت دفاع کنی نه اینکه تحمل کنی  و گاهی لازمه محکم و قاطعانه باهاش برخورد کنی 

احتمال داشتن اختلال شخصیتی پارانوئید هم من بهتون گفتم ...اتفاقا خوبه که مجدد از زبان یه نفر دیگه هم شنیدید ...حتما برو سرچ کن درباره اش مطالعه کن ...علم باعث شناخت میشه ،علم قدرت میاره ...اونوقت اگه همسرت تو دعوا گفت تقصیر شماست و شما رو مقصر این مشکلات دونست ،زود به خودت نمیگیری میدونی مشکل از همسرته نه شما 

روانپزشک و روانشناس نیستن ....همه ی مشاورها دکترای روانپزشکی و روانشناسی ندارن 

خب اونی که تخصص مرتبط نداره پس نظرش به درد نمیخوره عزیزم تو این مملکت همه به خودشون بدون تخصص اجازه نظر تو همه زمینه ای میدن همینه که وصعمون اینجوریه لاقل خودمون اینجور آدما رو گزارش بزنیم یا نادیده بگیریم که جرات نکنن بدون تخصص تو هر امری نظر بدن

هرجاباشه هرساعت باشه هرموقه بگم میبره مدت نداره هرموقه بگم میبره شوهرت چی گلم؟

عزیزم تو بحثامون میگه هروقت خواستی بگو خودم بیام ببرم

ول درواقعیت اگه یکی دوبار بگم عصبی میشه ودعوامیگیره ک واسه چی میری ومن کاردارم وفلان

اینکه هر کدوم از مشاوره ها نظر متفاوت دارن چیزه بدی نیست  برای همین میگه با هزار نفر مشورت بگی ...

اره عزیزم واقعیتش درمورد این شخصیت واختلال چون درمورداین اخلاقای شوهرم تحقیق میکردم بهش برخورده بودموکم وبیش اطلاعاتی دارم درموردش

ازهمه خوبیاو راهنماییات ووقت گذاشتنات هم خیییلی ممنون عزیزدلم بازم 

سلام‌عزیزم.منم‌۴ساله ازدواج‌کردم‌تواین۴سال‌تنهابیرون‌نرفتم.ولی ازپوشش و آرایش‌آزادما.شوهرم‌میگ هرجامیری باخودم برو.حتی اگ‌بخام‌یه‌جورابم‌بخرم فوری‌میاددنبالم.همه کارو باخودش میرم اتفاقاخوش‌میگذره.ولی باداداشمم زیادبیرون‌میرم‌مامانم‌ازم دوره اونم‌ وقتی‌‌میاد باهم‌میریم.

ب قول دخترداییم‌میگ‌‌وقتی شوهرت دربست در اختیارته چ لزومی داری تنهابری.شوهرم‌منم‌میگ من ب تو اعتماد دارم ولی ب مردم ندارم.البته‌اینم‌بگم‌باشگاه و استخر و اموزشگاه هم.میرم داشنجوهم‌هستم.ولی رانندم‌شوهرمه.

منم‌ میدونم دوست داری آزادباشی‌ولی فک نکنم بتونی درستش کنی عزیزم اگ اذیت‌میشی خودت‌مهمتری.من‌الان حاملم.ولی اگ‌نبودمم باشوهرم‌میموندم چون دربست در‌اختیارمه

ب خودت بیشتر فک‌کن‌تااون

واسه مرحوم پدرم یه صلوات‌میفرستین😢🙏
سلام‌عزیزم.منم‌۴ساله ازدواج‌کردم‌تواین۴سال‌تنهابیرون‌نرفتم.ولی ازپوشش و آرایش‌آزادما.شوهرم‌میگ هرجام ...

سلام گلم خیلی خوبه ک باز میتونی درست وبخونی واموزشگاه بری واینجورچیزا

من شوهرم همون سال اول بهم اجازه نداد دیگه سال سوم دبیرستانمو بخونم،بعدشم ک کلا هیچ کلاس وهیچ جااااییی نمیتونم برم

واقعا سخته

الان مثلا خیلی دوس دارم برم کاشت ناخن یادبگبرم ولی نمبزاره ومخالفه،پارسال گفتم برم طراحی یادبگیرم اجازه نداد،گواهینامه گفتن بگیرم نزاشتم،ادانه تحصیل نزاشت

حتی باخودشم نمیزاره