2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 341 پست
برو مشاوره عزیزم

واقعیتش تاحالانمیتونستم برم اینسری توبحثمون گفتم باید بریم قبول کرد،گفت باشه ولی میدونم عادتشه یه قولیو داده وزیرش میزنه بعدا امکانش هست ک نره

توشهرمون هم یکی دوتاروانشناس هس اونام اقا هستن و۹۹درصد بااوناهم مشکل داشته باشه ک آقاهستن نرم

اسی والامنم ۷سال ازدواج کردم هنوزحق تنهابیرون رفتن ندارم ولی به شوهرم هرجاکه بگم خودش میبره تو ...

مثلا کجا میگی ببرو میبره عزیزم؟؟

مثلا چه مدت یبار میگی ببر ومیبره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلاممممم یک دنیاممنونتم واقعانمیدونم چجوری ازت تشکر کنم بابت وقت وزحمتات ک برام گذاشتی تااخرع ...

سلاااام به روی ماهت

خواهش میکنم وظیفه ام بوده 

ان شاءالله که به دردت بخوره ،اگه ازشون استفاده کنی منو خوشحال کردی 

ان شاءالله حال دلت و حال زندگیت به زودی زود خوب بشه ....ان شاءالله خوشخبت بشی 

به هر سه تای اینا هم زنگ بزن رایگانه دیگه پس استفاده کن  اگه ساعتشون با حضور همسرت تداخل داره ...

عزیزم راستش سامانه۱۴۸۰مشاوره تلفنی دارن

باچنتاازمشاورای اونجاصحبت کردم

یکی میگه برخورد کن

یکی میگه چراازحقت میگذری

یکی میگه چراتحمل میکنی

یکی میگه تلفنی نمیشه ببرش تست بده ک شاید پارانوئید داره

دیروز بایکیشون حرف میزدم میگفت ب حرفش اهمیت نده ک میگه نرو ،تو نباید ازحقت بگذری،میگفت ببین وقتی ادم پاش دردمیکنه نمیبره پاشو بندازه دور،اونودرمان میکنه،توام ب جدایی فک نکن،ازحقوقت دفاع کن،نهایتش دعواوبحثه ولی توحه نکن تابراش عادی بشه،اگه دیدی نشد بعدش ب جدایی فک کن حالا

واقعیتش تاحالانمیتونستم برم اینسری توبحثمون گفتم باید بریم قبول کرد،گفت باشه ولی میدونم عادتشه یه قو ...

شما سفت و محکم وایسا پای حرفت 

زمان هم مشخص کن بگو تا این زمان باید بریم ،خودتم برنامه هاتو ردیف کن که بتونی بیای ،یه جوری بهش بفهمون غیر مستقیم که مرد باید پای حرفش وایسه ...هر چند اینجوری هم ببریش پیش مشاور چندان فایده ای نداره ،میاد ولی بعدش میگه مشاور چرت و پرت میگه ،سواد نداره ....ولی شما کار خودتو انجام بده 

از این مشاوره هایی که دادم کمک بگیر ببین چیجوری میشه راضیش کنی 

عزیزم راستش سامانه۱۴۸۰مشاوره تلفنی دارن باچنتاازمشاورای اونجاصحبت کردم یکی میگه برخورد کن یکی میگ ...

برای همین میگم باید روی اعتماد به نفست کار کنی 

که بتونی محکم بشی ،

یه سوال اگه بری بیرون غیر از دعوا و بحث ،دست بزنم داره ؟ 

برای همین میگم باید روی اعتماد به نفست کار کنی  که بتونی محکم بشی ، یه سوال اگه بری بیرون غیر ...

حتماااااا عزیزم حتماااا ازراهنماییات استفاده میکنم گلم

نه عزیزم الان دست بزنش وترک کرده 

حتماااااا عزیزم حتماااا ازراهنماییات استفاده میکنم گلم نه عزیزم الان دست بزنش وترک کرده 

خوب پس در درجه ی اول باید مهر طلبی و زود رنجیتو درمان کنی و  تله ی بی ارزشیت هم باید درمان بشه

بعد از اون میتونی ان شاءالله محکم وایسی جلوش ،مثلا از کم شروع کن ،دیگه ازش اجازه نگیر فقط اطلاع بده ،مثلا به یه پیامک بگو رفتم سوپری ،پیام زدم اگه اومدی من خونه نبودم نگران نشی ...

بعد میاد دعوا و بحث راه میندازه ،تهدید میکنه ،گرو کشی عاطفی میکنه ،تحویلت نمیگیره ولی شما عین خیالتم نباید باشه ،کاملا خونسرد باش،اصلا نباید وا بدی ،

به خودت تو خونه برس ،نیومد طرفتم اصلا مهم نیست بهش باج نده ،اگه باج بدی نمیتونی تغییرش بدی 

به اینکار ادامه بده ،کم کم  مسیر رفت و آمدت رو بیشتر کن 

مطالب دکتر شیری رو هم حتما گوش بده مخصوصا زودرنجی رو 

واقعیتش تاحالانمیتونستم برم اینسری توبحثمون گفتم باید بریم قبول کرد،گفت باشه ولی میدونم عادتشه یه قو ...

خب عزیزم مشاوره آنلاین یا تلفنی بگیر من خودم یه مشاور میرم خانم هست و استاد دانشگاهه خیلی کار بلده آنلاین و تلفنی هم مشاوره داره شماره اش میزارم اگر خواستی از اون مشاوره بگیر

09917388636

خوب پس در درجه ی اول باید مهر طلبی و زود رنجیتو درمان کنی و  تله ی بی ارزشیت هم باید درمان بشه ...

برای زمانی که میاد خونه و میخواد بهت بی توجهی کنه ،برای خودت کار بتراش ،خودتو مشغول کن ...مثلا کتاب بخون یه فنجون قهوه هم بذار جلوت با کیک خونگی پز   اینا کارها پالس  به همسرت میده که دیگه شما اون آدم وابسته و باج بده با اعتماد به نفس پایین نیستی برای خودت شخصیت و هویت مستقل داری ...مجبور میشه بپذیره