ممنون شما لطف دارید
رشته تحصیلیم مهندسیه ،ولی به صورت شخصی در حد ناچیز اطلاعات دارم ،نمیگم مشاوره میدم ،اصلا در حد و قواره ی من نیست ولی تقریبا حدود 13-14 سال به صورت تجربی تو دل مشکلات زندگی خیلی ها بودم ،برای همین مجبور بودم اندکی روانشناسی رو یاد بگیرم
اگه اجازه بدی ان شاءالله یه برسی انجام بدم ،روانپزشک خوب سراغ دارم ،ولی بذار ببینم مشاوره ی آنلاین هم میدم و هم اینکه تو این موضوع خاص تجربه دارن یا نه
یه سوال دارم بقیه اعضای خانواده اش رفتارشون چطوره ؟دقیق جواب بده ،ممکنه رفتارشون به شدت همسرت نباشه ولی بدبین و بددل باشنیا سوءظن نسبت به دیگران؟،حرف حرف خودشون باشه،انرژی منفی باشن ؟ پدر یا مادرشون دست بزن و رفتار خشونت آمیز داشتن یا دارن؟
ریشه یابی این قضیه خیلی مهمه ،اگه ریشه ی این علت یه اتفاق باشه شاید بشه راه حلی براش داد ولی اگه علاوه بر عوامل اکتسابی محیطی، ریشه ی ژنتیکی هم درش دخیل باشه به همین راحتی ها نیست و حتی در مواردی نیاز به دارو درمانی هست و بعد از اون کاردرمانی ،اما مشکل اینجاست که اکثر آدمهایی که دچار اختلال پارانویا و کنترل گری هستن اصلا قبول نمیکنن که مشکل دارن و مشاوره و روانپزشکم قبول ندارن ...
نمیخوام ته دلتونو خالی کنم ولی گاهی کامل درمان نمیشن ولی میشه تا حدی کنترل بشه اونم بستگی داره که درجه و سطح این اختلال شخصیتی تا چه حدی باشه
اما شاید ان اشاءالله بشه با یکسری ترفندهایی راضی بشن که این هم متخصص لازم داره که از جزئیات و ریز رفتارها و روابطتتون خبر داشته باشه ،ولی برای شروع اینکار شما باید اعتماد به نفستون رو بالا ببرید و برای بالا بردن اعتماد به نفستون باید وابستگیتونو آهسته آهسته کم کنید