2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 341 پست
چقد حرفاتون علمی وسنجیده بود عزیزم، شما خودتون درزمینه روان شناسی یامشاوره اطلاعاتی دارین یامشغولین ...

ممنون شما لطف دارید 

رشته تحصیلیم مهندسیه ،ولی به صورت شخصی  در حد ناچیز اطلاعات دارم ،نمیگم مشاوره میدم ،اصلا در حد و قواره ی من نیست ولی تقریبا حدود 13-14 سال به صورت تجربی تو دل مشکلات زندگی خیلی ها بودم ،برای همین مجبور بودم اندکی روانشناسی رو یاد بگیرم  

اگه اجازه بدی ان شاءالله یه برسی انجام بدم ،روانپزشک خوب سراغ دارم ،ولی بذار ببینم مشاوره ی آنلاین هم میدم و هم اینکه تو این موضوع خاص تجربه دارن یا نه

یه سوال دارم بقیه اعضای خانواده اش رفتارشون چطوره ؟دقیق جواب بده ،ممکنه رفتارشون به شدت همسرت نباشه ولی بدبین و بددل باشنیا سوءظن نسبت به دیگران؟،حرف حرف خودشون باشه،انرژی منفی باشن  ؟ پدر یا مادرشون دست بزن و رفتار خشونت آمیز داشتن یا دارن؟ 

ریشه یابی این قضیه خیلی مهمه ،اگه ریشه ی این علت یه اتفاق باشه شاید بشه راه حلی براش داد ولی اگه علاوه بر عوامل اکتسابی محیطی، ریشه ی ژنتیکی هم درش دخیل باشه به همین راحتی ها نیست و حتی در مواردی نیاز به دارو درمانی هست و بعد از اون کاردرمانی ،اما مشکل اینجاست که اکثر آدمهایی که دچار اختلال پارانویا و کنترل گری  هستن اصلا قبول نمیکنن که مشکل دارن و مشاوره و روانپزشکم قبول ندارن ...

نمیخوام ته دلتونو خالی کنم ولی گاهی کامل درمان نمیشن ولی میشه تا حدی کنترل بشه اونم بستگی داره که درجه و سطح این اختلال شخصیتی تا چه حدی باشه 

اما شاید ان اشاءالله بشه با یکسری ترفندهایی راضی بشن که این هم متخصص لازم داره که از جزئیات و ریز رفتارها و روابطتتون خبر داشته باشه ،ولی برای شروع اینکار شما باید اعتماد به نفستون رو بالا ببرید و برای بالا بردن اعتماد به نفستون باید وابستگیتونو آهسته آهسته کم کنید 

ممنون شما لطف دارید  رشته تحصیلیم مهندسیه ،ولی به صورت شخصی  در حد ناچیز اطلاعات دارم ...

پس خیلی ممنونم ک کمکم میکنی دوستم

منطورتون اعضای خانواده خودمه یاهمسرم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون شما لطف دارید  رشته تحصیلیم مهندسیه ،ولی به صورت شخصی  در حد ناچیز اطلاعات دارم ...

راستش خانواده همسرم پدرشونم همینجوری ان،

حتی یه برادرشوهر مجرددارم اونم ازحرفاورفتاراش کاملامشخصه ک همینقد تعصبیه

واقعا نمیدونم چجوری از وابستگیم کم کنم

میدونی اصلا یجوری تصمیماتم ثُبات ندارن اصلا

باخودم کلنجارمیرم میگم دیگه نمیتونم تحمل کنم تمومش میکنم

ولی باهاش حرف میزنم یهویی یه اتفاق،یه حرف باعث میشه همه چی ادم بره ودوباره بسازم بمونم 

یا وسط کشمکش ها یهو یه رفتاری یاحرفی از بابام میبینم توزندگی خودشون یایه تندی میبینم ک میگم ولش کن همین زندگی و تحمل میکنم ولی اگ برگردم وبه من چیزی بگه یامحدودم کنه یاهررررچیزی من اونموقع چیکارکنم

واقعا نمیدونم چجوری از وابستگیم کم کنم میدونی اصلا یجوری تصمیماتم ثُبات ندارن اصلا باخودم کلنجارمی ...

مثلا تصمیم میگیرم ب جدایی ولی دوروز نگذشته پشیمون میشم

اصلا نمیتونم باخودم کناربیام

مانازایی داریم بخاطرهمین تو دعواها باخودم میگم همون بهترک بچه دار نشدیم،خدا یه مصلحتی درش قرارداده بوده،

ولی بعدش ک اوکی شد میگم این زندگی قراره ادامه پیداکنه پس بهتره بچه دارشم

نمیدونم واقعا چیکارکنم

هیچ تصمیم درستی نمیتونم بگیرم 

یامثلا من چون تودوران مجردیم بایکی درارتباط بودم وپدرم مخالف بود،بیشتربخاطرهمون وقتی همسرم اومدخواست ...

نه به نظرم رفتار پدرتون آنچنان خیلی بد نبوده ،بیشتر نگران بوده و به قول خودتون چون با کسی بودید دلشون نگران شده تا حدودی هم واقعا حق دارن ،خودمونیم حالا شما دختر خوبی بودید ولی خیلی از دخترها واقعا خوب هستن ولی گول خوردن و به راحتی شدن زنگ تفریح مردها ،حالا پدرتون هم میتونستن از در دوستی و محبت و منطق با دخترهاشون در بیان ولی متاسفانه این آموزش ها به پدر و مادرها داده نمیشه 

یه سوال شوهرتون که مطلع نشدن از ارتباط قبلیتون ؟ 

ببین من فکر میکنم یکم سردرگمی ،میترسی ،حق هم داری،سنتون کم بوده برای ازدواج ،دچار وابستگی شدید،اطلاعاتتون درباره ی اختلال شخصیتی کمه ،حرف و حدیث مردم هم یه طرف ...ولی باید قشنگ بشینی با خودت فکر کنی و ریشه ی این سردرگمی ها و ترسهات رو پیدا کنی ،با خودت روراست باش ،اولین قدم برای تغییر تفکره 

دوم پذیرش مشکلاته ،کسی که نمیپذیره و گردن نمیگیره مشکلاتشو ، نمیتونه تغییر و اصلاح ایجاد کنه فقط توجیه و بهانه میاره 

کلا تغییر ایجاد کردن زحمت داره ،برای همین خیلی ها نمیخوان تغییر ایجاد کنن و فقط به دنبال یه معجزه هستن ،گاهی خدا معجزه رو تو دل جریان حرکت و  تغییر قرار داده

ولی مطمئن باش اگه عاقلانه فکر کنی و عمل کنی هیچ وقت پشیمون نمیشی ،چند سال دیگه هم خودتو سرزنش نمیکنی که چرا کم کاری کردم ،چرا درست تصمیم نگرفتم،چرا وقت رو هدر دادم،چرا دست رو دست گذاشتم ،علاوه بر اون تو این مسیر تغییر خودت رشد میکنی ،بزرگتر میشی ،محکم و قوی میشی ، زندگی یعنی همین ،همین که مثل آب یه رودخانه در جریان باشیمو و تلاش کنیم نه  اینکه مثل آب یه مرداب راکد .

راستش خانواده همسرم پدرشونم همینجوری ان، حتی یه برادرشوهر مجرددارم اونم ازحرفاورفتاراش کاملامشخصه ک ...

خوب پس ریشه اش عمیقه ،

رفتار مادرشوهرتون چطوره ؟ اونم تابع پدرشوهرتونه ؟ و رفت و آمد نداره ؟

واقعا نمیدونم چجوری از وابستگیم کم کنم میدونی اصلا یجوری تصمیماتم ثُبات ندارن اصلا باخودم کلنجارمی ...

درکت میکنم 

میدونی چرا اینجوری دم دمی مزاج و به شدت زود رنج شدی ؟

بابت اعتماد به نفس پایینته ،خیلی زود رنجی ،به نظرم محدود کردن های پدرتون اصلا قابل قیاس با شوهرتون نیست 

من فکر کنم یه مقدار مهر طلب هم هستی 

خیلی تلاش میکنی تا رضایت همه رو بدست بیاری ؟

نه به نظرم رفتار پدرتون آنچنان خیلی بد نبوده ،بیشتر نگران بوده و به قول خودتون چون با کسی بودید دلشو ...

اره واقعا ولی دیگه یکم برای ادم سخته ک سوظن باشه رو ادم😔اونم ازسمت پدر

سخته

ولی نه همسرمم اطلاع نداشت ازاون ارتباط 

نه به نظرم رفتار پدرتون آنچنان خیلی بد نبوده ،بیشتر نگران بوده و به قول خودتون چون با کسی بودید دلشو ...

واقعا حرفات بهم قوت قلب میده

ولی نمیدونم چیکارکنم چون شهرستانم متخصصی هم دردسترس نیس ک بتونم کمک بگیرم حداقل

خوب پس ریشه اش عمیقه ، رفتار مادرشوهرتون چطوره ؟ اونم تابع پدرشوهرتونه ؟ و رفت و آمد نداره ؟

اره عزیزم کلا تیپ شخصیتیشون همینه توخانواده شون

اصلا یه جورایی رومنم تاثیرگداشتن ناخواسته

راستش مادر شوهرم تابع پدرشوهرمه

الان بعداز۳۵سال زندگی مشترک یکم ب رفت وامد دیگ گیر پدرشوهرم کم شده،یه اصطلاحی داریم مامیگیم طرف قلبش مشکیِ..دقیقا همونن،کاملا هم افتخارمیکنن وبراخودشون مثلاااا غیرت میدونن

درکت میکنم  میدونی چرا اینجوری دم دمی مزاج و به شدت زود رنج شدی ؟ بابت اعتماد به نفس پایینته ...

اووووه به شدت زودرنجمممم

یه مسئله ی کوچیک انقد ب فکرمیندازه وناراحتم میکنه ک نگوووو

واقعا مهرطلبم 😔یعنی به حدی ک همش درحال درخواست ازشوهرمم ک بهم توجه کن،محبت کن،ابراز علاقه کن

هرچیز کوچیکی میرنجونتم