2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 341 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ندارم ولی خودم درحد سالی یکی دوبار یاپیشامد ضرور مث دکتر باخودش میرم بیرون،سالی دوسه بارم اگ وا ...

ای بابا😔 خیلی سخته. ولی خب میگی دوسش داری پس جدا هم بشی حالت بد میشه چون دلت برای خوبی هاش تنگ میشه

ای بابا😔 خیلی سخته. ولی خب میگی دوسش داری پس جدا هم بشی حالت بد میشه چون دلت برای خوبی هاش تنگ میشه

اره واقعا

میشینم باهاش حرف میزنم میگم تمومش میکنم ولی درنهایت قلبم میتپه براش 

نمیتونم

فدات عزیزدلم چقد حرفات قوت قلبه میدونی منم حس میکنم تواین۸سال دریغ نکردم ازهیچ تلاشی،ولی نشد ک نشد ...

اختیار داری عزیزم خداروشکر💖

بازهم اگر فکر میکنی زندگیت جایی برای تلاش بیشتر داره ،اینکارو بکن

بالاخره همونقدر که شاید تلاش برای ادامه زندگی مشترک با همسرت سخته،جدایی و احتمال پیدا کردن یه فرد مناسب دیگه و حتی جدای از اون، پیدا کردن خودت و دوباره از نو ساختن هم سخته،در نهایت این خودتی که باید تصمیم بگیری کدوم از این دو راه برات هموار کردنش راحت تر و آرامش آفرین تره..

میفهممت عزیزم،ولی خب حالا هم اگر برات مقدوره روش های هوشمندانه تری رو پیاده کن،شاید اون تلاشای قبلی به قدر کافی حساب شده نبوده،ها؟

راستی،اگر جسارت نباشه سن هردوتو چقدره؟و اینکه مثلا یه مثال از چیزی که اذیتت میکنه میزنی؟مثلا چی میشه که همسرت مخالفت میکنن و تو در جوابشون چیکار میکنی؟

اره واقعا میشینم باهاش حرف میزنم میگم تمومش میکنم ولی درنهایت قلبم میتپه براش  نمیتونم

شما شخصیت وابسته دارید همسرتون کنترل گر و سلطه گر 

احتمالا همسرتون اختلال شخصیتی دارن 

اینجور مردها بعد ازدواج شروع میکنن به وابسته کردن  و تخریب اعتماد به نفس همسرشون تا بتونن سلطه گری داشته باشن ،حتی این افراد کاری میکنن که طرف مقابلشون به خودش شک کنه و حس کنه مشکل از اونه 

شما الآن اعتماد به نفستون پایین اومده برای همین میترسید ،

چون همسرتون به شما اینجوری القاء کرده که دوستتون داره و زندگی شما چیزی کم نداره ،کجا از اینجا بهتر 

بهترین راه حل برای شما بالا بردن اعتماد به نفسه و اینکه با یک روانشناس متخصص به صورت آنلاین ارتباط بگیرید 

شما شخصیت وابسته دارید همسرتون کنترل گر و سلطه گر  احتمالا همسرتون اختلال شخصیتی دارن  ا ...

دوست قشنگم راستش واقعیتش همینه،من انقددوسشون دارم ووابستش شدم ک نمیتونم دل بکنم ازش،اصلا نمیتونم ب زندگی بدون اون فکرم بکنم

ازطرفی هم پدر خودم اخلاقش یجوریه ک ازطلاق میترسم

نه که پشتم نباشه ها نه اتفاقا برعکس

ولی اونم یه سری محدودیتای حجاب وگیردادن به چیزای چرت وپیش پاافتاده داره ک میترسم اون اخلاقارو اصلااااا نتونم تحمل کنم

شما شخصیت وابسته دارید همسرتون کنترل گر و سلطه گر  احتمالا همسرتون اختلال شخصیتی دارن  ا ...

یعنی میگین من خودم مشاوره بگیرم ک اعتمادبنفسم بره بالاتر عزیزدلم؟؟؟؟

راستش شاید اگ ازیه طرف هم ازسمت پدرم محدودیت وفشاری نداشتم تاحالا جداشده بودم

یعنی میگین من خودم مشاوره بگیرم ک اعتمادبنفسم بره بالاتر عزیزدلم؟؟؟؟ راستش شاید اگ ازیه طرف هم ازسم ...

نه صرفا برای بالا بردن اعتماد به نفستون نگفتم 

رفتارهای همسرتون ممکنه ناشی از اختلالات شخصیتی باشه ،یه دکتر متخصص خوب که تجربه ی کار با اختلالات شخصیتی داشته میتونه دقیق تر ریشه یابی کنه وقتی ریشه ی این رفتارها پیدا بشه میشه براش راه حل یا آنتی تز داد ،البته آنتی تز راه درمانی نیست ولی جلوی یکسری چرخه های بازی های بیمارگونه رو میگیره ،اینجوری شما به لحاظ روحی کمتر  صدمه میخورید 

برای بالا بردن اعتماد به نفستونم خوبه ،میدونید اکثرا ما فکر میکنیم مثلا مشاور یا روانپزشک میخواد چیه بگه ؟ میخواد چه راه حلی به ما بده؟ما خودمون تمام راهها رو امتحان کردیم دیگه ...ولی تخصص و تجربه ی یه متخصص خوب و حرفه ای خیلی کمک کننده است البته اگه خودتون هم تلاش کنید

شما به نظرم چون تو سن کم ازدواج کردی ،یه نوع وابستگی و عادت عمیق براتون پیش اومده ...خوب کاری کردی بچه دار نشدی ،حتما به صورت آنلاین با یه روانپزشک در ارتباط باش ،بهت راه حل میده ولی بازم قید میکنم این روانپزشک باید متخصص باشه و تجربه ی کاری با اختلالات شخصیتی رو داشته باشه 

با بچه دار شدن و تهدید کردن و وعده وعید اختلال شخصیتی  همسرتون درمان نمیشه ،نیاز دارید به یه متخصص دارید 

یعنی میگین من خودم مشاوره بگیرم ک اعتمادبنفسم بره بالاتر عزیزدلم؟؟؟؟ راستش شاید اگ ازیه طرف هم ازسم ...

نهایتا هم اگر متخصص خدایی نکرده گفتن طلاق بگیرید و شما همه ی راه ها رو رفتید و نشد ....محدود کردن پدرتون سر پوشش خیلی بهتر از 8 سال حبس شدنه ، نترس به خدا توکل کن با توکل به خدا برو از متخصص کمک بگیر ،الآنم شما باید با روانپزشک در ارتباط باشید و یا روانشناس متخصص ،مشاور به دردتون نمیخوره ،

شما دچار وابستگی شدید ، متخصص کمکتون میکنه خودتونو بازیابی کنید .... رابطه و حس همسرتون و شما باهم یه علاقه و دوست داشتن سالم نیست ، وابستگی و احساسات بیمار گونه است 

عزیز باید احساسات و وابستگیتو مدیریت کنی ،وگرنه چشم بهم میزنی سنت بالای 30 شده و هنوز وضع زندگیت همینه ، 

میدونی مشکل چیه ؟ اینکه اینجور مردا این رفتار بیمار گونه اشونو به عنوان عشق و علاقه به طرف مقابلشون تحمیل میکنن ،در واقع  طرف با محدود کردن دیگری داره خودشو ارضاء و آروم میکنه ...این عشق نیست ،ایشون خودشونو دوست دارن ،خودخواهانه هم خودشو دوست داره نه طرف مقابلشو ،ولی جوری رفتار میکنه که یعنی این از سر غیرت و علاقه است ...در صورتیکه حتی در اسلام به این رفتارها غیرت نمیگن ،میگن تعصب ،خودخواهی ،ظلم و ...

خودت باید خودتو دوست داشته باشی و به جای قربانی کردن خودت و حس ترحم به همسرت یا علی بگی و بلند شی ...باید خودتو بسازی 

عزیز باید احساسات و وابستگیتو مدیریت کنی ،وگرنه چشم بهم میزنی سنت بالای 30 شده و هنوز وضع زندگیت همی ...

چقد حرفاتون علمی وسنجیده بود عزیزم،

شما خودتون درزمینه روان شناسی یامشاوره اطلاعاتی دارین یامشغولین؟چون خیلی حرفاتون واقعا باپایه واساس هستن برام سوال شد گلم

یک دنیااااااممنونم ازکمک ولطفتون گله من

عزیزم شما متخصصی ک کاربلد باشه میشناسین برای معرفی بهم؟؟

چون شهری ک من زندگی میکنم درکل یکی دوتاروانشناس وروان پزشک داره که اونام قکرنمیکنم کاربلدوحرفه ای باشن،حضوری نمیتونم برم،آنلاین اگ بشناسین بتونه بهم کمک کنه ممنون میشم واقعا

نهایتا هم اگر متخصص خدایی نکرده گفتن طلاق بگیرید و شما همه ی راه ها رو رفتید و نشد ....محدود کردن پد ...

راستش اینکه میگین محدود کردن پدرسرپوشش بهترازاینه واقعاموندم چیکارکنم،خانواده ماهم ی خانواده تعصبی ایم تقریباو تویه شهرکوچیک زندگی میکنیم خیلی مشکلات وجود داره،پدرم ی اخلاقای خاصی داره ک سر حجاب واین چیزا مثلا ب خواهر ۱۰ساله م گیرمیده یابابداخلاقی وتندی میگ این چیزارو 

رواین چیزا حساسیت داره

راستش اینکه میگین محدود کردن پدرسرپوشش بهترازاینه واقعاموندم چیکارکنم،خانواده ماهم ی خانواده تعصبی ا ...

یامثلا من چون تودوران مجردیم بایکی درارتباط بودم وپدرم مخالف بود،بیشتربخاطرهمون وقتی همسرم اومدخواستیگاری بابام راضی ب ازدواجم تواون سن شد،همیشه هم میگه بخاطر اینکه بایکی دیگه حرف میزدی وبرای ما خیلی بده توخانواده، باعث شدی خودت ک زود ازدواج کنی،یامثلا گاهاپیش اومده  یکم زیاد گوشی دستم باشه میگه ب کی داری پیام میدی وازاین حرفا

یجوری نگرانه انگار

بالاخره اینجورچبزا و یه سری اخلاقا منو خیلی میترسونه از جدایی حتی