2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 341 پست
ببین هیچ وقت برای شروع دیر نیست،باید با لطافت و آرومی کار خودتو پیش ببری،مثلا اگر روی تیپ حساسن،با ت ...

اره عزیزم اتفاقا امروز یکم از تاپیکشونوخوندم

یه دنیا ممنون ک کمکم میکنی دوستم

کیفیت زندگی مهمه

اینکه فقط بسنده کنیم معتاد یا خیانت کار نیست پس خوبه یعنی استانداردامون خیلی پایینه

دلیل طلاق فقط خیانت یا اعتیاد نیست

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیفیت زندگی مهمه اینکه فقط بسنده کنیم معتاد یا خیانت کار نیست پس خوبه یعنی استانداردامون خیلی پایین ...

میدونی یجورایی میترسم بعدطلاق اگ بابام ی گیری بهم بده سرهرچی، بدترپشیمون شم ک ن راه پس دارم ن راه پیش

میدونی یجورایی میترسم بعدطلاق اگ بابام ی گیری بهم بده سرهرچی، بدترپشیمون شم ک ن راه پس دارم ن راه پی ...

بابات قبلا چطوری بود؟مثل شوهرته؟

گفتی"اگه یه گیری بده" پس من فکر نمیکنم در اون حد باشه .خوب قطعا زندگی با خانواده مشکلات خودشو داره و بیشتر خانما هم باهاش رو به رو هستن ولی ایا تو خونه پدرت هم قراره حبس بشی و این چیزا.

اره عزیزم اتفاقا امروز یکم از تاپیکشونوخوندم یه دنیا ممنون ک کمکم میکنی دوستم

خواهش میکنم عزیزم،ببین در کل طلاق و جدایی اصلا چیز بدی نیست اما زمانی خوبه که بدونی تمام تلاش صحیحت رو برای اون زندگی ایی که با علاقه شروعش کردی رو انجام دادی،واینجوری در آینده هرگز از جدایی پشیمون نمیشی

اما مشکل خیلی از ما زوج ها،مشکل عزت نفسه و جدا از اون ما خانوما هم یادنگرفتیم چطور عزت نفسمون رو با روش های صحیح همسرداری همراه کنیم،این رو بدون که همه ایناها شدنیه،یکم سخته اما حتما میشه اگر راهشو یاد بگیریم💖

چه خوب که اون تاپیکا رو خوندی،حتما اون تجربه ی کاربر رویا رو هم بخون😉💖

بابات قبلا چطوری بود؟مثل شوهرته؟ گفتی"اگه یه گیری بده" پس من فکر نمیکنم در اون حد باشه .خوب قطعا زن ...

نه جوری نیس ک مث شوهرم بخواد محدودم کنه بیرون نرم

ولی تقریبا خانواده مذهبی هستیم رو حجاب واینا حساسه شایدرواینا حساسیت نشون بده مث شوهرم

خواهش میکنم عزیزم،ببین در کل طلاق و جدایی اصلا چیز بدی نیست اما زمانی خوبه که بدونی تمام تلاش صحیحت ...

فدات عزیزدلم

چقد حرفات قوت قلبه

میدونی منم حس میکنم تواین۸سال دریغ نکردم ازهیچ تلاشی،ولی نشد ک نشد ...

نه جوری نیس ک مث شوهرم بخواد محدودم کنه بیرون نرم ولی تقریبا خانواده مذهبی هستیم رو حجاب واینا حساس ...

می دونی الان خوندم بچه نداری و این یه امتیازه واست.

محدودیت در حجاب خیلی بده ولی از خونه شوهرت خیلی راحت تری میتونی تفریحات بیشتری داشته باشی.الان اوضاعت خوب نیست خودت شاید یه مقدار بهش عادت کرده باشی ولی نباید وضعت ادامه دار باشه اگه بچه بیاری خیلی بهش اسیب میخوره.یه فرد غیر اجتماعی بار میاد.

شاید با مورد بهتری اشنا بشی البته این ممکنه اتفاق نیفته فقط احتماله.

می دونی الان خوندم بچه نداری و این یه امتیازه واست. محدودیت در حجاب خیلی بده ولی از خونه شوهرت خیلی ...

اره واقعا همینش برام سختش کرده ک انگار ب این وصع موجود عادت کردم

واقعا ب اینده بچه فک میکنم میترسم

نمیدونم جی قراره برام رقم بخوره واقعا

اره واقعا همینش برام سختش کرده ک انگار ب این وصع موجود عادت کردم واقعا ب اینده بچه فک میکنم میترسم ...

ایشالله با تلاش خودت و یاری خدا اینده طلایی پیش روته