2777
2789
عنوان

طلاق یازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 341 پست
مثلا تصمیم میگیرم ب جدایی ولی دوروز نگذشته پشیمون میشم اصلا نمیتونم باخودم کناربیام مانازایی داریم ...

ببین یه علت بی ثباتی در تصمیم گیریت بر میگرده به بی ثباتی شخصیتی همسرت ...

همسرت کاری میکنه که به خودت شک کنی ؟

ببین  تا زمانی که همه چی بر وفق مراد همسرت باشه برات میشه یه شوهر خوب ولی به محض اینکه کاری یا حرفی انجام بدی که به مذاق همسرت ناخوش بیاد کلا جهنم برات درست میکنه ...حدسم درسته ؟

پس اگه درسته شما خودت که زمینه ی وابستگی و مهرطلبی رو از قبل داشتی ،با ازدواجت باعث شده مدام در تزلزل با خودت باشی بین دو قطب گیر کردی ...چون رفتار همسرت شما رو بین دو قطب قرار میده ،یا باید به خواست اون باشی یا زندگی جهنم میشه ...شما هم مهر طلب نه میتونی این محدودیت ها رو بپذیری و باهاش کنار بیای نه میتونی اون جهنم رو تحمل کنی ...مدام هم دچار استرس و اضطراب بودی که مبادا همسرت عصبی بشه 

ازدواج یعنی زوجیت ،یعنی کنار هم نه اینکه به قول شهید مطهری مرد خودش رو مالک زن بودنه و زن رو مثل اسباب و اشیای شخصی خودش بدونه ....یه جورایی همسرت،شما رو شرطی کرده ،مطیعش باشی و زندانیش ،باهات خوب و مهربونه،یه نوع گرو کشی انجام داده ،ولی اگه  غیر از خواست شوهرت رفتار کنی هر نوع کتک و فحاشی و بد رفتاری رو خودت انتخاب کردی و خودت خواستی ...همچین چیزیو همسرت به شما تلقین کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم  میدونی چرا اینجوری دم دمی مزاج و به شدت زود رنج شدی ؟ بابت اعتماد به نفس پایینته ...

میدونی میشینم فک میکنم ک اگ جداشدم بعدش پشیمون شدم بخاطراین وابستگی چی؟مطمئنم ک میشم باشناختی ک ازروحیه ی خودم دارم...

اونوقت دیگ راه برگشتی نیس...

یامیگم اگ زندگیه درستی بعدش نداشتم چی...اگ ی ادم درست وحسابی سرراه زندگیم قرارنگیره وزندگی اینده مم خراب بشه چی

اره واقعا ولی دیگه یکم برای ادم سخته ک سوظن باشه رو ادم😔اونم ازسمت پدر سخته ولی نه همسرمم اطلاع ن ...

میدونم واقعا سخته ولی باید واقع بین باشی 

قرار نیست همه ی آدمها خوب مطلق باشن 

بعدم گاهی آدم باید بین بد و بدتر انتخاب کنه 

ولی الآن برای فکر  طلاق زوده اجازه بده با چندتا متخصص مشورت بگیری بعد 

ببین یه علت بی ثباتی در تصمیم گیریت بر میگرده به بی ثباتی شخصیتی همسرت ... همسرت کاری میکنه که ب ...

دقیقاااااااا ینی همینیه ک میگی عزیزم

تاوقتی هرچی بخواد همون باشه ومطیعش باشم باهام خوبه وزندگی خوبه

ولی امان از روزیکه چیزی باب گفته ومیلش نباشه...

ببین یه علت بی ثباتی در تصمیم گیریت بر میگرده به بی ثباتی شخصیتی همسرت ... همسرت کاری میکنه که ب ...

یعنی همه ی حرفایی ک زدی کاملا درستع

انگار اصلا زندگیمو به چشم دیدی

اره واقعا ولی دیگه یکم برای ادم سخته ک سوظن باشه رو ادم😔اونم ازسمت پدر سخته ولی نه همسرمم اطلاع ن ...

ببین من احساس میکنم خیلی از پدرت رنجیده شدی 

برای همین داری این سختی ها رو تحمل میکنی که هم خودت رو شکنجه بدی هم پدرت رو ....یه جورایی از ضمیر ناخودآگاهته ،البته نمیگم صد در صد شاید ،

ولی ته قلبت خیلی پدرتو دوست داری 

سعی کن خودت رو بذاری تو شرایط پدرت ،مردها اکثرا درست تربیت نمیشن ،بلد نیستن چطور با دختر و همسرشون رفتار کنن،ولی بازم رفتار پدرت شرف داره به رفتار خانواده ی همسرت ،باید کم کم رابطه اتو با پدرت قوی کنی ،با زبون و سیاست با پدرت رفتار کنی ،فقط کافیه یه مدت محبت زیاد و احترام و تعریف از پدرت داشته باشی و از خدا بخوای رابطتتو با پدرت درست کنه ...یکم تلاش کنی و صبوری کنی ان شاءالله درست میشه 

قلبت رنجیده ،حس رها شدن و ترد شدن از سمت پدرت داری ...برای همین چسبیدی به شوهرت ...بازم میگم اینا حدسه ،شاید درست نباشه

ببین من احساس میکنم خیلی از پدرت رنجیده شدی  برای همین داری این سختی ها رو تحمل میکنی که هم خو ...

نمیدونم واقعا گاها حس میکنم رنجیدم،ولی انقد جونم ب جونش بسته س ک وقتی ناراحت میشم ب این چیزا فک میکنم

شاید راهکاردرستی باشه،حق باشماس واقعا باید رابطمو باپدرم تقویت کنم 

اره عزیزم کلا تیپ شخصیتیشون همینه توخانواده شون اصلا یه جورایی رومنم تاثیرگداشتن ناخواسته راستش ما ...

با عرض معذرت ،هر چن من خدا نیستم ولی اینجور آدمها با توجه به تربیت خانوادگیشون و اینکه کلا خودشونو حق میدونن ،احتمال تغییر دادنشون خیلی خیلی کمه 

عزیزم اگ‌ مشکلت فقط اینه بچسب ب زندگیت،سخت نگیر،واقعا این موضوع پیش خیانت هیییچی نیست صفره،از کجا معلوم جدا شین تو ازدواج مجدد گیر ی آدم خوب بیفتین،الان اکثر مردا خیانت میکنن،دوس دارین با یکی ازدواج کنین ک محدودتون نکنه ولی خیانت کنه راه ب راه،هیچ آدمی کامل نیس خوبه ک نقصشون قابل تحمل باشه 

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
با عرض معذرت ،هر چن من خدا نیستم ولی اینجور آدمها با توجه به تربیت خانوادگیشون و اینکه کلا خودشونو ح ...

دقیقا همینجوریه یه واقعیتیه ک من۸ساله دارم به چشم میبینم وباتموم وجودم حسش کردم