2777
2789
عنوان

خودارضایی وناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 2818 بازدید | 80 پست
من از 8 سالگی خود ارضایی میکردم الان 21سالمه باردارم چرتو پرته

جدی😂

سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچ‌چیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷

😕😕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶😶پاک کن تا لغو کاربری نشدی

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 

نمیدونم کی هستی وچی هستی ولی لطفالطفاخودت گناه کردی دیگران روتشویق نکن

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
الان لغو کاربری ت میکنن😐

ن تروخدا خوب نیازه بدونم

سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچ‌چیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷