78dokhtbandar مدیر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 2243 عنوان خودارضایی وناباروری | مشاهده متن کامل بحث + 2818 بازدید | 80 پست ممکنه کسی که خودارضایی میکنه واسه همیشه نابارور باشه؟؟ینی ازدواج نکنه بهتر۶؟؟ سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچچیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷 1400/04/31 | 15:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پررریسا۷۰ عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3733 الانم خیلی وقته ترکم یک ماهه ولی خیلیدمیترسم وقتی کسی توی رابطه راضیت کنی دیگه طرفش نمیریممکن کمی برای به اوج لذت رسیدن کارت سختتر باشه و زمان بیشتری بخوای ولی برای همشون راه پیدا میکنی.
78dokhtbandar مدیر استارتر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 2243 وقتی کسی توی رابطه راضیت کنی دیگه طرفش نمیری ممکن کمی برای به اوج لذت رسیدن کارت سختتر باشه و زمان ... خداکنخ سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچچیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷
78dokhtbandar مدیر استارتر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 2243 شما احساسات قویی داری نمیتونی تو طولانی مدت سرکوبشون کنی چون بعد خودشو با افسردگی و پرخاشگری نشون می ... واقعا خیلی گرمم خستهدشدم الان راضی هستم با هر ادمی ازدواج کنم چون نمیتونم تحمل کنم خدایا مشکل دیگمم اندام جنسی زشتمه بزرگه باید خودمو بکشن سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچچیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷
neda__banoo عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 10420 واقعا خیلی گرمم خستهدشدم الان راضی هستم با هر ادمی ازدواج کنم چون نمیتونم تحمل کنم خدایا مشکل ... خداوند بوسیله این حس داره امتحانت میکنه خیلی مراقب باش عزیز اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
78dokhtbandar مدیر استارتر عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 2243 خداوند بوسیله این حس داره امتحانت میکنه خیلی مراقب باش عزیز خیلی مواظبم بعض موقها خیلی تحت فشارم شیطون گولم میزنه سلامتی امام زمانمون 🌷کاری نکنیم آقامون دلش بگیره🌷سلامتی خانوادم🌷برای خوشبختیم دعا کنید🌷حضرت محمد(ص):هیچچیز نزدخدا محبوبترودوست داشتنی تر ازجوان توبه کارنیست🌷