2777
2789
عنوان

خودارضایی وناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 2818 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن تروخدا خوب نیازه بدونم

برای این چیزای چرت وپرت خدای به اون عظمتی وقسم نده خواهش میکنم

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
چه ارتباطی داره آخه کسی هست که خود.ارضایی. نکرده باشه به جز عزیزان همیشه در صحنه ی نی نی سایت؟!!

والا من نکردم تاحالا😐😐😐😐

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
جز افتخارات زندگیشون میدونن که به راحتی بازگو میکنن ولی دلم باحرفش لرزید و تلنگری بود برام تا بیشتر ...

خودارضایی چیه که مثلا افتخارکنه

حقیقت وگفت

باشه شماخوبین

چقدر بعضیاتون دیگه

اینجا همه بهشتین

عزیزم بهشتی نیستیم مریم مقدس نیستیم ولی نمیایم اینجا تبایغ کنیم

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
عزیزم بهشتی نیستیم مریم مقدس نیستیم ولی نمیایم اینجا تبایغ کنیم

عزیزم خود ارضایی اصلا خوب نیست تبلیغ نمیکنن که  مطمئنن عوارضی داره مثلا تو رابطه باهمسرت دیر ارضا میشی و خیلی چیزا دیکه

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
عزیزم خود ارضایی اصلا خوب نیست تبلیغ نمیکنن که  مطمئنن عوارضی داره مثلا تو رابطه باهمسرت دیر ار ...

خوب دیگه وقتی میگه من ال کردم چیزیم نشده دروغه...این خودش باعث میشه کسی هم که بترسه دیگه نمیترسه میره انجام میده میشه گناه وتبلیغ