2777
2789

انشالله به حق طفل 6 ماهه امام حسین حضرت علی اصغر بچت زود خوب بشه  

حتما کاردرمانی ببرش

من شنیدم کاردرمانی هر چه زودتر باشه بچه های سی پی رو خیلی بهتر می کنه. شما هم حتما برو و حتی تمریناتش رو توی خونه هم یاد بگیر انجام بده

حتما به دکترت بگو دارو برای بازسازی مغزش بده

من سکته توی افراد پیر و میانسال دیدم که بعد از یه مدت بهتر شدند اما توی بچه کوچیک ندیدم.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

اگه تهران هستید دکتر طب سنتی عبادیان شنیدم دکتر خوبیه

اما نمی دونم میتونه در این زمینه کمک بکنه یا نه

حتما به چند تا دکتر طب سنتی معروف و خوب برو شاید بهت کمک کردند.

مثلا من شنیدن طب سوزنی و یه سری ماساژهای خاص برای افراد سکته ای دارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله به حق طفل 6 ماهه امام حسین حضرت علی اصغر بچت زود خوب بشه     حتما کاردرمانی ببرش ...

ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت💗 

الان پسرم ۳سالشه فقط چهاردست پا میره .الان یکسال هسش کاردرمانی مدام میبرم .دارو هم میدم بهش برای ترمیم مغزش 

اگه تهران هستید دکتر طب سنتی عبادیان شنیدم دکتر خوبیه اما نمی دونم میتونه در این زمینه کمک بکنه یا ...

دلم نمیاد اصلا ببرم طب سوزنی .حالم داغون میشه به اندازه کافی تو فشار هسش دارو .امپول .تمرین 

نذر سفره حضرت رقيه خیلی خوبه انشالله که به حق 3 ساله امام حسین بچه شما هم خوب بشه

انشالله .ممنون عزیزم امیدوارم تمام بچه های سی پی خوب بشن خیلی سخته . همچین مشکل دردناکه هی با بچه تمرین کنی اشک شو در بیاری بعد ناامید بشی هرروز خدا ناامید بشی بگی این دیگه راه نمیره . واقعا بچه های سی پی راه افتادن یه نادر خیلی خیلی قوی داشتن 

انشالله .ممنون عزیزم امیدوارم تمام بچه های سی پی خوب بشن خیلی سخته . همچین مشکل دردناکه هی با بچه تم ...

اجرتون با امام حسین  

ناامیدی از طرف شیطانه...

شما تمرینات رو انجام بدید تا بعدها به خودتون نگید برای این بچه کم گذاشتم

انشالله که خدا هم جواب تلاش هاتونو بده

باز از یه دکتر طب سنتی خوب برای طب سوزنی بپرسید. اگه خوب باشه حیفه ولش کنید

این صفحه رو مطالعه کنید:

https://drpirmoradi.com/درمان-عوارض-سکته-با-طب-سوزنی/

اجرتون با امام حسین     ناامیدی از طرف شیطانه... شما تمرینات رو انجام بدید تا بعدها به خ ...

ممنون از لطف بزرگت 

که بهم روحیه انرژی دادی با این حرف های خوب یبار دیگه به خودم قوت میدم دوباره سفت محکم برای پسرم تلاش میکنم . حتما پیگیر میشم برای طب سوزنی 

سلام عزيزم بچتون در چه حال؟  دختر منم همينطوره متاسفانه😞

سلام عزیزم . پسرمن الان تو مرحله رو دو زانو راه رفتن هسش . از مرحله چهاردست ما گذاشته .دختر سما چندسالشه و در چه مرله هسش؟

واي خداروشكر كه جوابمو دادين

خيلي نگرانم

دختر من الان ١ سالشه فقط ميشينه

سمت چپ بدنش درگيره

دارو ميخوره كاردرماني هم ميره

پسرتون چهاردست و پا رفت؟

ميتونه بايسته؟

شما تهرانين؟

واي خداروشكر كه جوابمو دادين خيلي نگرانم دختر من الان ١ سالشه فقط ميشينه سمت چپ بدنش درگيره دارو ...

پسرم الان ۴سالشه . مرحله چهادست پا رو رد کرده الان رو زانوهاش راه میره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز