bbbbnbbb مدیر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 عنوان همی پلژی | مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 21 پست مادرهای که بچشون همی هسش لطفا بیاید 1400/04/31 | 11:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bbbbnbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 واي خداروشكر كه جوابمو دادين خيلي نگرانم دختر من الان ١ سالشه فقط ميشينه سمت چپ بدنش درگيره دارو ... این شماره منه میتونی بیای واتساپ باهم حرف بزنیم . من زیاد سایت نمیام ۰۹۰۲۵۷۲۹۷۵۰
raha_roham1400 عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 342 این شماره منه میتونی بیای واتساپ باهم حرف بزنیم . من زیاد سایت نمیام ۰۹۰۲۵۷۲۹۷۵۰ ببخشید پسر منم همی پلژی راسته .پسرتون حرف میزنه؟راه افتاد؟غذا خوردنش چطوره ؟هوشش اینا معذرت میخام ولی داغونم وابستم نشو ،من موندنی نیستم 😎😝 حسرت عشقی ب دل دارم ک طوفان میکند🥺😞
bbbbnbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 947 ببخشید پسر منم همی پلژی راسته .پسرتون حرف میزنه؟راه افتاد؟غذا خوردنش چطوره ؟هوشش اینا معذرت م ... سلام عزیزم . خوب شده خداروشکر . فقط اصلاح میخواد برای داه رفتنش . خیلی شیطون شده که حرف نداره
raha_roham1400 عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 342 سلام عزیزم . خوب شده خداروشکر . فقط اصلاح میخواد برای داه رفتنش . خیلی شیطون شده که حرف نداره میشه بهتون پیام بدم معمولی ایتا یا هرجا ک شما بگین سوال دارم . وابستم نشو ،من موندنی نیستم 😎😝 حسرت عشقی ب دل دارم ک طوفان میکند🥺😞
raha_roham1400 عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 342 سلام عزیزم . خوب شده خداروشکر . فقط اصلاح میخواد برای داه رفتنش . خیلی شیطون شده که حرف نداره سلام الان قشنگ راه میره ؟ رشدش اینا چطوره ؟ببخشید پسر شما کیست مغز داشت؟ وابستم نشو ،من موندنی نیستم 😎😝 حسرت عشقی ب دل دارم ک طوفان میکند🥺😞
امیرمحمدحسنی عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 1 کسانی که سابقه هموپلژی دارن آیا با حمام رفتن بدتر میشه یعنی درگیر میشن؟ کسی هست بچش هموپلژی گذرا داشته باشه بگیره ولش کنه؟
mah1376 عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 952 شما از كي متوجه شدين؟ چندوقته ميره كاردرماني ببخشيد انقدر سوال ميپرسمااا خودت دركم ميكني خييلي س ... سلام عزیزم وقتتون بخیرامیدوارم فرشته نازتون خوب خوب شده باشهمیخواستم چندتا سوال ازتون بپرسم اگه اشکالی نداره پسر منم شرایطش تقریبا مشابه شماست.ممنون میشم راهنماییم کنید 🥰