2777
2789
واي خداروشكر كه جوابمو دادين خيلي نگرانم دختر من الان ١ سالشه فقط ميشينه سمت چپ بدنش درگيره دارو ...

این شماره منه میتونی بیای واتساپ 

باهم حرف بزنیم . من زیاد سایت نمیام 

۰۹۰۲۵۷۲۹۷۵۰

این شماره منه میتونی بیای واتساپ  باهم حرف بزنیم . من زیاد سایت نمیام  ۰۹۰۲۵۷۲۹۷۵۰

ببخشید پسر منم همی پلژی راسته .پسرتون حرف میزنه؟راه افتاد؟غذا خوردنش چطوره ؟هوشش اینا 

معذرت میخام ولی داغونم 

وابستم نشو ،من موندنی نیستم 😎😝                                                           حسرت عشقی ب دل دارم ک طوفان میکند🥺😞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببخشید پسر منم همی پلژی راسته .پسرتون حرف میزنه؟راه افتاد؟غذا خوردنش چطوره ؟هوشش اینا  معذرت م ...

سلام عزیزم . خوب شده خداروشکر . فقط اصلاح میخواد برای داه رفتنش . خیلی شیطون شده که حرف نداره

سلام عزیزم . خوب شده خداروشکر . فقط اصلاح میخواد برای داه رفتنش . خیلی شیطون شده که حرف نداره

میشه بهتون پیام بدم معمولی ایتا یا هرجا ک شما بگین سوال دارم .

وابستم نشو ،من موندنی نیستم 😎😝                                                           حسرت عشقی ب دل دارم ک طوفان میکند🥺😞

سلام الان قشنگ راه میره ؟ رشدش اینا چطوره ؟ببخشید پسر شما کیست مغز داشت؟

شما از كي متوجه شدين؟ چندوقته ميره كاردرماني ببخشيد انقدر سوال ميپرسمااا خودت دركم ميكني خييلي س ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر

امیدوارم فرشته نازتون خوب خوب شده باشه

میخواستم چندتا سوال ازتون بپرسم اگه اشکالی نداره پسر منم شرایطش تقریبا مشابه شماست.ممنون میشم راهنماییم کنید 🥰