2777
2789
عنوان

ممکنه نشونه خوبی باشه؟؟؟🤔😥🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 31 پست
من اینروزا خیلی حالم بده.احساس پوچی میکنم حس میکنم به آخر خط رسیدم و بدون بچه نمیتونم زندگی کنم و هر ...

عزیزم غصه نخور ،بخدا ک من صد بدتر از تو این درد و کشیدم 😫همینه ک آدم فراموش میکنه ،صبور باشید و از ته دلت مطمئن باش ک تو هم یروز بچه دار میشی عزیزم.

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
من اینروزا خیلی حالم بده.احساس پوچی میکنم حس میکنم به آخر خط رسیدم و بدون بچه نمیتونم زندگی کنم و هر ...

مشکلتون چیه شاید بتونم راهنماییت کنم چون خودم با رعایت خیلی چیزا و لطف خدا باردار شدم 

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غصه نخور ،بخدا ک من صد بدتر از تو این درد و کشیدم 😫همینه ک آدم فراموش میکنه ،صبور باشید و از ...

من فولیهام کوچیکه ذخیره ام کمه.تا مرز ای وی اف هم رفتم اما جنین برام تشکیل نشده...انگار کیفیت نداشتن فعلا تو دوره اصلاح سبک ببینم خدا چی میخاد.برام دعا کن

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
مشکلتون چیه شاید بتونم راهنماییت کنم چون خودم با رعایت خیلی چیزا و لطف خدا باردار شدم 

من نمیدونم چرا فولیهام خیلی کوچیکن مثلا دیروزه روز 12پریودیم بود فولیهام اندازش 9و 4بود متاسفانه حتی بعضی وقتا میشه کوچیکتر از 9هم هست 

ای جانم نامید دشمت باشه این حرف رو نزن عزیزم همه چی درست باید بشه فقط به خدا توکل کن 

با نمازشب نی نی تو رو بغل بگیرانشاالله..بیا ایتا گروه چله نمازشب کلیپش رو بفرستم برام.۰۹۳۵۳۹۲۶۵۳۴

ای جانم نامید دشمت باشه این حرف رو نزن عزیزم همه چی درست باید بشه فقط به خدا توکل کن 

توکلم به خداست آخه دکتراهم دیگه کاری ازشون برنمیاد

من فولیهام کوچیکه ذخیره ام کمه.تا مرز ای وی اف هم رفتم اما جنین برام تشکیل نشده...انگار کیفیت نداشتن ...

انشالله عزیزم اصلا زیاد فکرشو نکن استرس نداشته باش اگه باردار نشدی 😉

من نمیدونم چرا فولیهام خیلی کوچیکن مثلا دیروزه روز 12پریودیم بود فولیهام اندازش 9و 4بود متاسفانه حتی ...

مکمل میخوری ؟از خوردن مکمل های خوب و ویتامین دی غافل نشی ک خیلی موثر هست👌

سلام عزیزم اول از همه تبریک میگم بهتون  شما چه داروهایی مصرف کردین برای فولیکول کوچیک منم هم ف ...

بچه اولم ک خود بخود باردار شدم درست زمان اسباب کشی کلی کار ،ولی برا دومی زیر نظر دکتر زنان بودم و لتروزول و اچ سی جی استفاده کردم مکمل و ویتامین دی هم مصرف میکردم آسپرین هم دکترم داده بود تا خونرسانی به رحمم بیشتر باشه.

انشالله عزیزم اصلا زیاد فکرشو نکن استرس نداشته باش اگه باردار نشدی 😉

استرس دارم ولی از نوع فکر زیادیش.بیشتر احساس حسرت و غمه تا نگرانی...برام دعا کن خیلی محتاج دعام این روزها😔

مکمل میخوری ؟از خوردن مکمل های خوب و ویتامین دی غافل نشی ک خیلی موثر هست👌

آره مرتب میخورم.اووبوست و آیا هم امتحان کردم اما برام بی فایده بوده

آره مرتب میخورم.اووبوست و آیا هم امتحان کردم اما برام بی فایده بوده

چون گفتی سایز فولی ها خوب نیست با دارو ،بنظرم در کنار درمانت حجامت و بادکش تخمدان و رحم انجام بده ،آسپرین هم به دکترت بگو برات بنویسه ،این چیزا باعث میشه خونرسانی به تخمدان و رحمت بهتر بشه مواد مغذی رشد فولی بهتر برسه و انشالله سایز فولی هات خوب میشن ،ببین اگه نتونستی بری حجامت و بادکش شکمتو با روغن سیاهدانه چرب کن ورزش های شکمی هم هروز انجام بده خیلی مفیدن 👌بخدا اینا تجربه خودمن بعد کلی آی وی اف آی یو آی  ،با همین کار های ساده هم میشه باردار شد دکترها بیشتر بفکر جیبشونن تا درد من و تو.