2777
2789
عنوان

ممکنه نشونه خوبی باشه؟؟؟🤔😥🙄

610 بازدید | 31 پست

چند ماهه نزدیک پری سینه هام تیر میکشید فقط یه هفته مونده ب پری یبار دلدرد پری میگرفتم و تموم تا موعدم ک پری میشدم ،ولی این ماه از سه روز بعد تخمکگذاری دلدرد پری دارم زیاد ،و سینه درد هم ندارم سه روز دیگه موعدمه ،ممکنه باردار باشمممم راهنماییم کنید 😓😔

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

ترشحات سفید هم زیاد دارم مخصوصا وقتی کار سنگین انجام میدم.

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیشد عزیزم باردار بودی

آره عزیزم باردار بودم☺️الان نینی ۸ ماهشه👶

چن وقت منتظر بودی عزیزم

بخدا دیگه وقتی بدنیا میاد یادت میره ک چقدر طول کشیده 😐از بس ک مادر بودن مسئولیت سختیه😢😅ولی فکر کنم ۱۰ سال یا بیشتر بود ک تو اقدام بودم و بچه دار نمیشدم

بخدا دیگه وقتی بدنیا میاد یادت میره ک چقدر طول کشیده 😐از بس ک مادر بودن مسئولیت سختیه😢😅ولی فکر کن ...

من اینروزا خیلی حالم بده.احساس پوچی میکنم حس میکنم به آخر خط رسیدم و بدون بچه نمیتونم زندگی کنم و هر لحظه اش برام سخته...دارم خل میشم بخدا همسرمم همینطوره خیلی دل مرده اس🥺و فکر میکنم داره به جدایی فکرمیکنه😔مشکل از منه و ته ته ناامیدی ام

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰