2777
2789
عنوان

ممکنه نشونه خوبی باشه؟؟؟🤔😥🙄

610 بازدید | 31 پست

چند ماهه نزدیک پری سینه هام تیر میکشید فقط یه هفته مونده ب پری یبار دلدرد پری میگرفتم و تموم تا موعدم ک پری میشدم ،ولی این ماه از سه روز بعد تخمکگذاری دلدرد پری دارم زیاد ،و سینه درد هم ندارم سه روز دیگه موعدمه ،ممکنه باردار باشمممم راهنماییم کنید 😓😔

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

ترشحات سفید هم زیاد دارم مخصوصا وقتی کار سنگین انجام میدم.

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد عزیزم باردار بودی

آره عزیزم باردار بودم☺️الان نینی ۸ ماهشه👶

چن وقت منتظر بودی عزیزم

بخدا دیگه وقتی بدنیا میاد یادت میره ک چقدر طول کشیده 😐از بس ک مادر بودن مسئولیت سختیه😢😅ولی فکر کنم ۱۰ سال یا بیشتر بود ک تو اقدام بودم و بچه دار نمیشدم

بخدا دیگه وقتی بدنیا میاد یادت میره ک چقدر طول کشیده 😐از بس ک مادر بودن مسئولیت سختیه😢😅ولی فکر کن ...

من اینروزا خیلی حالم بده.احساس پوچی میکنم حس میکنم به آخر خط رسیدم و بدون بچه نمیتونم زندگی کنم و هر لحظه اش برام سخته...دارم خل میشم بخدا همسرمم همینطوره خیلی دل مرده اس🥺و فکر میکنم داره به جدایی فکرمیکنه😔مشکل از منه و ته ته ناامیدی ام

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰