2777
2789
عنوان

شیر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 69 پست
من ی مدت اپتامیل ای ار دادم خوب نبود اصلا از اون به بهد اختلال تو پزنش شد دیکه همون سیمیلاک دادم ...

عزیزم میفهمم خیلی سخته روح آدم نابود میشه انشاالله ک همه این روزا براتون تموم شده و دیگ شاهد بالا آوردن گل پسرتون نباشید حتما خوب میشه تا سه سال

بله ی دکترم پیشنهاد این شیرو داد بهم  ممنونم عزیزم خیلی راهنماییم کردید

قربونت ایشالله خوب خوب میشه

دختر دوستم اینو خورد خوب شد

الان ماشالله میگه‌۳۰۰-۴۰۰ سی سی کمشه

۱۱ ماهشه اونم وزن تولد ۲.۵۰۰

دکتر مقدادی گفتن

دکتر مقدادی ام سی تی اویل پیشنهاد میدن برای وزن و برای درمان باکلوفن گاویسکون و موتیلیوم اگر شدید باشه نکسیوم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میفهمم خیلی سخته روح آدم نابود میشه انشاالله ک همه این روزا براتون تموم شده و دیگ شاهد بالا آو ...

قربونت همچنین برای گل دختر شما

نگران نباش

من خودم خیلیی غصه خوردم روز نبود گریه نکنم خیلی نا امید بودم خیلییی

باز میگم خیلی سخته میگذره

بچه های رقلاکسی‌مادرای خیلییی صبورتر میخوان

ث🌺

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
قربونت ایشالله خوب خوب میشه دختر دوستم اینو خورد خوب شد الان ماشالله میگه‌۳۰۰-۴۰۰ سی سی کمشه ۱۱ م ...

خیلی ممنونم مهربون منم امتحان میکنم این شیرو انشاالله ک بهش بسازه

انشالله هیچ مادری اذیت شدن بچش رو نبینه آمین

صورتش داره و بعضی وقتا بدتر میشه  بله گلم تهرانم  اپتامیل اچ آ ک نساخت بهش نان دادم مدفو ...

ببین میلاد اورژانسش پارسال اونجا کرونایی نگهمیدارن الان نمیدونم کجان.یه مطب برو بگو آزمایش عفونت بنویسه بری انجام بدی.دون دون گفتم یا شکمش کار نمیکنه یا به شیرخشک آلرژی داره یا عفونته.تو تهران پیمارن رستگاری و دکتر کبگانی و محمدعدی تقوی نژاد حالیشونه تقوی نژاد و کبگانی مطب ندادن تو نیلادن رستگاری تو میلاد هست ولی مطبم داره برو پیش اینا دکتر علی فرجی تشخیص خوبی داره ولی طرف قرار دادش بیمارستان عرفان نیایش اصلا رسیدگی ندارن اونا بهترینن برو پیش یکی از اینا

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
قربونت همچنین برای گل دختر شما نگران نباش من خودم خیلیی غصه خوردم روز نبود گریه نکنم خیلی نا امید ...

فدای شما گلم 

آره دقیقا منم پا ب پاش گریه میکنم ی روزایی فکر میکنم بزارم برم اما قدرت خدا بزرگتر از این حرفاس 

خدا نگهدار خودتون و گل پسرتون باشه💞💞💞

همینجا هم یه خانوم‌گفتن بچشون ۳ ساله هست شبا دو بار شیر میخوره واقعا من موندم چی کارکنم🤷‍♀️

منم دخترم همین سنه تقریبا روزی دوبار بهش شیر میدم یکبارش در طول روزه یکبارش شب قبل از خواب و مسواکش 

نصف شب چه نیازه .. 

والا درمورد شیر شب نظرات متفاوته ولی نوه عموم دوتا دندون جلوش شکسته خود به خود بردنش دندون پزشک کودک گفته بود برا شیر شبه از اون طرف ی عده میگن ربطی نداره از بحث دندونش بگذریم ۶ ماه به بعد بچه که افت قند نمیکنه نیاز نیست بدی و اینکه کم کم خیلی وابسته میشه و در طول شب هی میخواد مک بزنه نه خودش درست میخوابه نه میزاره مادر بخوابه 

ممنونم عزیزم  شما آزمایش عفونت دخترتو کدوم بیمارستان دادی؟؟

آزمایشش یه بار تو محل خودمون بقیشو تو بیمارستان میلاد انجام دادم.ببین ۶۰ میل درسته به بچه گیر نده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
آزمایشش یه بار تو محل خودمون بقیشو تو بیمارستان میلاد انجام دادم.ببین ۶۰ میل درسته به بچه گیر نده

تو محل خودتون هم عفونت نشون داد؟ آخه منم تو محل خودمون دادم گفت نرماله آخه مشکلش اینه شصت دارو ب زووور و تو یکساعت میخوره