2777
2789
عنوان

شیر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 69 پست
با این اوضاع خوب وزن گرفت؟؟ من خیلی نگرانم بخدا بچه شمام رفلاکس داشت؟؟ چند سی سی آب بدم؟؟ من انقد ش ...

آب باید بدی برای رفع تشنگیش یه شیشه توش آب بریز خودش به اتدازه نیازش میخوره من یه شیشه پیرکس گوچولو گذاشتم واسه آب البته آب جوشیده سرد شده.اول همخ گفتن رفلاکسیه بیومیل میدادم نه وزن درست گرفت حالش بدتر شد نانا و ببلاک نساخت نه وزن گیریش با اینا خوب نبود آپتامیل ساخت بهش بعد عهمیدیم عفونت ادرادی داره عفونتش که رفع شد دیگه تا الان شیر بالا نیاورد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یک سال خیلی زوده اینکارو نکن دکتر گفتم من شونزده ماهگی گفتم گفت قطع نباید بشه اون نیازش فعلا تو شیره

عزیزم از ۶ ماهگی شیر دیگه نمیتونه نیاز های بدن بچه رو تامین کنه باید دیگه بریم سراغ غذا و میوه چرا بهداشت میگن که از ۶ ماهگی شروع کنید به غذا دادن 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همون ۶۰تا ولی ب زووور و تو یکساعت  آزمایش عفونت ادراری ام دادم نداشت  آب می‌داد ...

اب اره من از همون روز تولدش اب دادم

اره پسر منم همینه

خورد خورد 

تو سن ۳تا۵ماهگی تو بیداری لب نمیزد فقط تو خواب

رو پا میخوابوندم شیر میدادم

من تا ۶-۷ ماهگی شایدم بیشتر ۴۰ دقیقه بعد هر شیر رو شونه نکه میداشتم بادکلو بزنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آب باید بدی برای رفع تشنگیش یه شیشه توش آب بریز خودش به اتدازه نیازش میخوره من یه شیشه پیرکس گوچولو ...

اپتامیل چ مدلی دادی بهش؟؟ من اچ آ دادم افتضاح تر شد 

آزمایش گرفتم ازش نداشت ینی دوباره بگیرم؟؟

متاسفانه اصلا باد گلو نمیزنه خیلی ب سختی  من هنوز لباس بیمارستان روز اول تنش میشه خیلی غصه میخ ...

از خواب بیدار میشه صبح ویتو کید بده قطره آهنشم عوض کن شیرخشک عوض کن ببین از کدومشه گه وزن نمیگیره من اولش خیلی عوض کردم تا درست شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
متاسفانه اصلا باد گلو نمیزنه خیلی ب سختی  من هنوز لباس بیمارستان روز اول تنش میشه خیلی غصه میخ ...

من ازمایشم داذم هیچی نیود هم خون هم مدفوع هم ادرار

احتمالا بچه شما. هم حساسیت به لاکتوز داره

شیر نان ا ال ۱۱۰ بدی خوب میشه

باز با دکتر مقدادی مشورت کنید

اب اره من از همون روز تولدش اب دادم اره پسر منم همینه خورد خورد  تو سن ۳تا۵ماهگی تو بیدار ...

وای پس شما منو درک میکنی با کلی امید بهش شیر میدم یهو از دهن و دماغ می‌ریزه بیرون امیدوارم زودتر بگذره این روزا

اپتامیل چ مدلی دادی بهش؟؟ من اچ آ دادم افتضاح تر شد  آزمایش گرفتم ازش نداشت ینی دوباره بگیرم؟؟

رو زبونش شیر میمونه؟بدنش دون دون داره؟تهرانی.آپتامیل اج ای میدادم.نان ببلاک هست امتحان کن

اپتامیل چ مدلی دادی بهش؟؟ من اچ آ دادم افتضاح تر شد  آزمایش گرفتم ازش نداشت ینی دوباره بگیرم؟؟

من ی مدت اپتامیل ای ار دادم

خوب نبود اصلا از اون به بهد اختلال تو پزنش شد

دیکه همون سیمیلاک دادم

ببین پسر من بدترین نوع رفلاکس

یعنی ی نقطه تمیز تو خونم نبود انقدر بالا کییاورد شدییید

من انقدر گریه میکردم گاهی خیلی بد

الان مولا خیلی کمتر شده باید صبر کنی

ایشالله دختر شما به غذا بیوفته خوب میشه

پسر من غذا هم روش اثر نکرد

الانم گاهی انقدر شدید بالا میاره دوتایی میریم حموم

میگن دیگه تا سه سالگی خوب میشه

مال این خیلی شدیده

رو زبونش شیر میمونه؟بدنش دون دون داره؟تهرانی.آپتامیل اج ای میدادم.نان ببلاک هست امتحان کن

صورتش داره و بعضی وقتا بدتر میشه 

بله گلم تهرانم 

اپتامیل اچ آ ک نساخت بهش نان دادم مدفوعش سبز و آب شد و بد بو 

وای پس شما منو درک میکنی با کلی امید بهش شیر میدم یهو از دهن و دماغ می‌ریزه بیرون امیدوارم زودتر بگذ ...

اره خیلی سخته حق داری

اره

بعد وزنم نمیگیرن دیگه بدتر

کاملا درکت میکنم

بزرگتر شه کمتر میشه این دفعات

ایشالله که با غذای کمکی کامل خوب میشه نگران نباش

ویتو کنید قطره مولتی ویتامینه گلم؟؟

بله ایرانیه.اکه اشتهاش خوب نشد ویواکیدز بده.دیگه قطره آ و د نباید بدی چون تو مولتی ویتامینا آ و د هست ویوا کیدز قطره آهنش خوشمزس