2777
2789
عنوان

شیر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 69 پست
کسی میدونه از کی میشه شیر بچه قطع کرد بچمریه میکنه نفسش میره اگه شیر ندم کلت۴۵۰ میل میدم دکارش گفت ت ...

باید حداقل وزنش ۷تا ۸کیلو بشه شیرشبو قطع کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پس دختر من اوضاعش خرابه  وزن تولدش ۲۷۰۰بود آخر سه ماهگی شد ۵۳۰۰ وای ینی خوب نمیشه و وزن نمیگیر ...

پسر منم همینه عزیزم

شیر جی میدی؟ من تو خوتب میدادم

البته پسر منم تا ۶ماهگی اینجوری وزن گرفت بعد دیگه اصلا نخورد و ثابت موند

فقط قد کشیده 

و لاغر شده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دختر من اوضاعش خرابه  وزن تولدش ۲۷۰۰بود آخر سه ماهگی شد ۵۳۰۰ وای ینی خوب نمیشه و وزن نمیگیر ...

بچه منم ۶۰ میل میخورد بچه با بچه فرق داره آخر شیر دادنش آب جوشیده سرد شده بده.اول صبح که بیدار میشه مولتی ویتامین بده که شیر بیشتری بخوره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
باید حداقل وزنش ۷تا ۸کیلو بشه

اردییهشت ۱۲ کیلو بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مرسی عزیزم الان اول مرداد میشه یک سال ۹ ماهش زوده یا خوبه قطع کنم

من چون پسرم شیر خشک میخوره بعد از واکسن ۱ سال و نیم از شیر میگیرمش

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اردییهشت ۱۲ کیلو بود

چن وقتشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پسر منم همینه عزیزم شیر جی میدی؟ من تو خوتب میدادم البته پسر منم تا ۶ماهگی اینجوری وزن گرفت بعد دی ...

بیومیل میدم گلم چون شیرای دیگ رژیمی ان ودیگ بدتر میشه دختر من ایکاش یکم وزنش بهتر سه من افسرده شدم همش سه ماه و یک هفتتشه اون وقت وزنگیریش....

شما بلافاصله بعد بالا آوردن شیر میدادی؟؟ از مطب مقدادی ام میشه نوبت گرفت؟؟

من چون پسرم شیر خشک میخوره بعد از واکسن ۱ سال و نیم از شیر میگیرمش

یک سال خیلی زوده اینکارو نکن دکتر گفتم من شونزده ماهگی گفتم گفت قطع نباید بشه اون نیازش فعلا تو شیره

چن وقتشه

اول مرداد میشه ۱سال و ۹ ماهش

بچه منم ۶۰ میل میخورد بچه با بچه فرق داره آخر شیر دادنش آب جوشیده سرد شده بده.اول صبح که بیدار میشه ...

با این اوضاع خوب وزن گرفت؟؟ من خیلی نگرانم بخدا بچه شمام رفلاکس داشت؟؟

چند سی سی آب بدم؟؟ من انقد شیر خوردنش کمه همش میگم آب بدم اشتهاش بدتر کم میشه

اول مرداد میشه ۱سال و ۹ ماهش

خب میتونی کم کم قطع کنی ولی یهو ازش نگیر بار روانی داره 

بیومیل میدم گلم چون شیرای دیگ رژیمی ان ودیگ بدتر میشه دختر من ایکاش یکم وزنش بهتر سه من افسرده شدم ه ...

من انلاین همیشه ویزیت گرقتم ازش راضی بودم خیلی

ببین خوبه وزنش

۶ماهگی باید بشه دوبرابر وزن تولد

۱ سالگی سه برابر وزن تولد 

اصلا خودتو اذیت نکن

ببین اگر خیلی بالا کیاره ۳۰ تا بده بادکلو بگیر نیم ساعت بعد دوباره ۳۰ تا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من انلاین همیشه ویزیت گرقتم ازش راضی بودم خیلی ببین خوبه وزنش ۶ماهگی باید بشه دوبرابر وزن تولد ۱ ...

متاسفانه اصلا باد گلو نمیزنه خیلی ب سختی 

من هنوز لباس بیمارستان روز اول تنش میشه خیلی غصه میخورم 

ممنونم گلم منم ی ویزیت ازشون میگیرم پس