2777
2789
عنوان

شیر نوزاد

348 بازدید | 69 پست

سلام

من زیاد از خانومای اینجا شنیدم که میگن از ۶ ماهگی شیر شب گرفته بشه از بچه واسه دندوناش خوب نیست حتی یه بار یه خانومی که ماما بود این حرفو زد پس چرا من‌دیروز از متخصص نوزادان پرسیدم گفت نه اشکالی نداره دادن شیر شب🤔🤔

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

عزیزم وقتی بچه شیر میخوره انسولین ترشح میشه

اون انسولین مانع ترشح هورمون رشد

بچه دوبرابر وزن تولد بشه بین ۴ تا ۶ ماه

۱۲ تا۵-۶ صبح شیر نمیخوره

نکه شیرمادریا که از وابستکیه

هم دندون خراب میشه هم اختلال رشد هم باعث خوب شیر نخورن

دکتر احتمالا علمشونبروز نیست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بله باید ترک داده بشه کدوم دکتر ما باسواده اخه من پسرم خودش ترک کرد فقط یبار نهایت دوبار بخوره اونم یکبارشو دارم ترک میدم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته عزیزم؟ دختر من ۳سال ونیم هست.انوز که هنوزه شبها دوبار شیشه ی بزرگ شیر میخوره .یعنی اگه نخوره سکته میکنم.ضمنا تحت کنترل بهترین فوق تخصص کودکان هم هست.نه اضافه وزن داره نه دندون هاش صدمه دیده هوشش هم عالیه. البته بگم نزدیک یک ساله با من هرروز سه بار مسواک میزنه.الکی بچه رو از شیر محروم نکن

عزیزم وقتی بچه شیر میخوره انسولین ترشح میشه اون انسولین مانع ترشح هورمون رشد بچه دوبرابر وزن تولد ...

عروس کوچولو ببخشید اینجا میپرسم پسر شما رفلاکس داره بعد هر وعده کل حجم شیرو بالا میاره؟؟ بعد داخل ماه چهارم یادتونه هر چند ساعت چند سی سی میخورد؟؟

وزنگیریش چطوره ؟؟ دارو و شیر مصرفیشم اگ بگید ممنونم

شرمنده میپرسم چون واقعا کلافم از دست رفلاکس

کسی میدونه از کی میشه شیر بچه قطع کرد بچمریه میکنه نفسش میره اگه شیر ندم کلت۴۵۰ میل میدم دکارش گفت تا دوسالگی همین قدر بعد گفت بستنی میدی باید از شیرش کم‌کنی بستنی عروسکی چجوری از مقدار شیر کم کنم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عزیزم وقتی بچه شیر میخوره انسولین ترشح میشه اون انسولین مانع ترشح هورمون رشد بچه دوبرابر وزن تولد ...

همینجا هم یه خانوم‌گفتن بچشون ۳ ساله هست شبا دو بار شیر میخوره واقعا من موندم چی کارکنم🤷‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

عروس کوچولو ببخشید اینجا میپرسم پسر شما رفلاکس داره بعد هر وعده کل حجم شیرو بالا میاره؟؟ بعد داخل ما ...

پسر من بهتر شده عزیزم نزدیک یک سالشه

دارو هم دیگه نیمدم

نکسیوم میدادم و موتیلیوم

بنظر از دکتر مقدادی ویزیت انلاین بگیرید تو این زمینه خیلی کمک کننده هستن من خیلی دکترای معروف دیدم

پسر من تو ۴ماهگی خوب بود

وزن تولد ۲۹۷۵

وزن ۴ماهگی ۷.۸۰۰ بود گمونم یا ۷.۹۰۰

والا چقدر شیر میخورد یادم نیسولی خیلیی خیلیی خییی بالا میاورد از دهن و بینی و پرتابیثشیر از اول سیمیلاک گلد دادم

همینجا هم یه خانوم‌گفتن بچشون ۳ ساله هست شبا دو بار شیر میخوره واقعا من موندم چی کارکنم🤷‍♀️

🥴

خیلی اشتباهه خیلییی

من خودم پسرم ۸-۹ شب تا ۷صبح یکسره میخوابه 

بعضی اوقات فقط اب میخوره

کسی میدونه از کی میشه شیر بچه قطع کرد بچمریه میکنه نفسش میره اگه شیر ندم کلت۴۵۰ میل میدم دکارش گفت ت ...

دکتر به من گفت از روش ۴ در ۱ استفاده کن ینی هر ۴ روز ۱ وعده از شیرشو کم کن مثلا به جای اون وعده میوه یا بستنی یا آبمیوه طبیعی بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کی گفته عزیزم؟ دختر من ۳سال ونیم هست.انوز که هنوزه شبها دوبار شیشه ی بزرگ شیر میخوره .یعنی اگه نخوره ...

یه جیز طبق تجریم‌میگم بچه منم همه گفتن رفلاکس داده بدنش دون دون زد رو زبونش شیر موند رفتیم گفتن بی حاله آزمایش نوشت گفتن عفونتش بالا بشتری شد دوماه تو میلاد گفتن دون دون تب میتونه از یبوشت و عفونت باشه رفلاکس اگه ریه عفونت کنه شیر بالا میاره عفونتش که تموم شد بچم اصلا شیر برنگردوند یه آزمایش ادرار بدید هرچی مطب بردم گفتن گلبول سفیدش بالا کم خونه ولی بیمارستان گفت نه عفونته گلبول سفید وقتی زیاده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
کی گفته عزیزم؟ دختر من ۳سال ونیم هست.انوز که هنوزه شبها دوبار شیشه ی بزرگ شیر میخوره .یعنی اگه نخوره ...

سه سال دوبار شیر

عزیزم حتمن تجدید نذ کنید

برای من فرقی نداره بخاطر خود بچتون میگم

دکتر به من گفت از روش ۴ در ۱ استفاده کن ینی هر ۴ روز ۱ وعده از شیرشو کم کن مثلا به جای اون وعده میوه ...

مرسی عزیزم الان اول مرداد میشه یک سال ۹ ماهش زوده یا خوبه قطع کنم

پسر من بهتر شده عزیزم نزدیک یک سالشه دارو هم دیگه نیمدم نکسیوم میدادم و موتیلیوم بنظر از دکتر مقد ...

پس دختر من اوضاعش خرابه 

وزن تولدش ۲۷۰۰بود آخر سه ماهگی شد ۵۳۰۰ وای ینی خوب نمیشه و وزن نمیگیره 😭😭😭😞

ب زووور بهش شیر میدم هیچ وقت برای شیر گریه نکرده یساعت می‌کشه تا ی ۶۰سی سی بخوره 

توروخدا دعام کنید