2777
2789

کسی تجربه ایی داره ؟ من نمیخوام بهشون بی احترامی بشه یا دلشون از من بشکنه ولی بعضی وقتا دیگه خیلی عذاب میکشم از دستشون مخصوصا زمانیکه مجرد بودم روحو و روانمو ازم گرفتن از دستشون افسردگی گرفتم اعتماد به نفسمو از بچگی تو وجودم کشتن فقط درحال جنگ و دعوا بودن باهم ازونور یسره بچه های مردمو میکوبیدن تو سر من و خواهر برادرام هرکاری ام میخواستیم کنیم مسخرمون میکردن و هزارتا چیز دیگه که بخوام بنویسم ۱۰ صفحه میشه هنوزم با اینکه سنشون یخورده رفته بالا بازم همونن مخصوصا مادرم باز پدرم کمی بهتر شده 

منم نمیخوام بی احترامی بشه بهشون ولی خب میخوام دیگه فاصلمو حفظ کنم باهاشون تا کمی آرامش داشته باشم

شما بودین چیکار میکردین؟

همون راه حل خودت خوبه

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

رفت و امد کم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر و مادرت شبیه پدر و مادره منن  من ۳۰ سالمه هنوزم ک هنوزم اعتماد به نفسم پایینه ، واقعا ی وق ...

دقیقا بازم من از بقیه خواهر برادرام دلسوز ترم ولی مادرم بعضی وقتا کاری میکنه پشیمون میشم از خوبی کردنام یعنی پی یه حرفو میگیره دیگه ول کن نیس تو جونیاشم همینطور بود تا بابام چیزی نیگفت انقد پیشو میگرفت انقد میرفت تو مخ بابام یدفعه اونم قاطی میکرد دعوای شدید میشد