💜سلام دوستان گرامی، روز سه شنبه تون بخیر. الهی امروز از راههای حلال و شگفت انگیز، از خزانه فضل و رحمت الهی، از جایی که گمانش نمیبرید،به آرزوهای قشنگتون برسید💜
شبیه پرندهای که از قفس آزاد میشود.
من هم وقتی با نام تو شکرگزاری میکنم از غم هایم آزاد میشوم
خدایا شکرت
💎دعای 47:دعای امام سجاد(ع) برای روز عرفه💎
💚به نام خداوند بخشنده بخشایشگر💚
💎و در حق من رشتهى نعمتهاى اين جهان و نعمتهاى آن جهان و رشتهى فوايد ديرينه و تازه را پيوسته گردان، و چندان عمر مرا دراز مكن كه به سبب آن سنگدل شوم، و مرا چندان به سختى و ناگوارى دچار مكن كه بزرگى و خوشى و سرزندگىام را از ميان ببرد، و مرا به حقارتى كه قدر و منزلتم را بكاهد، يا به عيب و نقصى كه با آن جايگاه خود را نشناسم، گرفتار مساز.
💎 مرا آنگونه مترسان كه از نوميدى و غم خاموشى گزينم، و چندان بيم مده كه به وحشت افتم. چنان كن كه تنها از تهديدهاى تو بترسم، و تنها از مهلت دادن و هشدارهاى تو بپرهيزم، و تنها هنگام خواندن كتاب تو بيمناك شوم.
💎شبم را آباد گردان با بيدارىام براى عبادت تو، و تنها شب زندهدارى كردنم براى تو، و مردم گريزى و مأنوس شدنم با تو، و فرود آوردن بار نياز خود بر درگاه تو، و پىدرپى خواهش كردنم براى رهايى از آتش دوزخ، و پناه بردنم به تو از عذابى كه اهلش در آن گرفتارند.
💎مرا سرگشته در وادى طغيان رها مكن، و تا دم مرگ در گرداب جهل و بىخبرى مگذار، و مايهى پند و عبرت ديگران مخواه، و موجب گمراهى آن كس كه به من مىنگرد مساز، و با من مثل كسانى كه با سلامت و نعمت مهلتشان دادهاى، رفتار مكن، و ديگرى را به جاى من برمگزين، و نام مرا از دفتر نيكان مزداى، و پيكر مرا به آفتهاى اين جهانى و آتش آن جهانى دگرگون مساز، و مرا مضحكهى آفريدگان و مسخرهى درگاه خود مكن، و چنان كن كه جز در پى خشنودى تو نروم، و جز براى انتقام گرفتن از دشمنان تو، خود را به رنج نيفكنم.
💎لذت بخششت را، شيرينى رحمتت را، آسودگى و رزق و روزىات را، و بهشت پر نعمتت را به من ارزانى كن، و با بىنيازى خود، طعم آسودهخيالى و مشغولشدن به آنچه را تو دوست مىدارى، و طعم كوشش در آنچه را موجب تقرب به درگاه توست، به من بچشان، و تحفهاى از تحفههاى خود را براى من بفرست.
در پایان تاپیک به نیت حاجتروایی تمام دوستانی که در این صفحه حضور داشتند صد مرتبه ذکر شریف استغفار میخونم🙏
استغفار فقط برای توبه و آمرزش از گناهان نیست بلکه برای رفع تمام مشکلات زندگی است💎