2777
2789
عنوان

Tavajo tavajo khanomaye shik posh

1257 بازدید | 6 پست
Khaharam mezon zade,lebasaye tork gheymataye monaseb,kole kharide eydetono,kif,kafsh,manto,shalvaraye jine herfeyi,tonik,lebasaye majlesi,mitonid az mezon anjam bedid ,makhsosan mamanayi ke ninhaye kocholo darn nemitonan hey beran biron az khone kharid konan,adreso mizaram hatman berid pashimon nemishid,nabshe otobane satari ,khiyabane payambar ,koche hoseyne javaheriyan ,pelake 48 ,tabaghe aval vahede 3 ,mezone shayna ba modiriyate talayi,dostan harki tashrif bored bege adares az ninisite gereftim ,montazere Shoma dostan aziz hame roza az sate 10 sob ta 9 shab hastim. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Mamn kocholo bachegone nadir ,aksam nadaram,vali gheymataro midonam,mantohash70 albate ham eye mantoha to pasazha balaye90chon gheymat gereftim,shalvarasham az 50 be bala,baghiye lebasam ziyade nemitonam gheymate hamaro benevisam beri bebini azizam zarar nemikoni motmanam khoshet miyad kole dostato ba familato mibari gheymate asliya ham inast,kifasham 50 befall,kafshahsam hamintor50 be balast,tanavosh enghadar ziyade man khodam nemitonan entekhab konam,sayzasham ta 4244 dare azizam hat man biya khoshet miyad chon hamechish vaghan shike tarif nemikonam chon male khaharame vali vaghan ghashangan chon man khodam asheghe lebasamo az hamechi bishtar dost dram hamasho pasandidam nesfesho gereftam,biya khoshal Mishima bebinamet azizam,