2777
2789
سلام خلاصشو بگم من و شوهر با یکی از دوستا منو یکی از دوستا شوهرم برنامه مشهد زیختیم همه کارا رو هم شوهر من کرد بعد ی مدت دوست محمد گفت ک ی زوج دیگ هم بهمون اضافه بشه اخه اول قرار بود ما با دوست محمدو زنش تو ی ماشین باشیم دوست منم با شوهرش با ماشین خودشونبعد محمد با شوهر دوست من هماهنگ کرد ک ما بریم با اونا و اوکی داد ب دوستش برا زوج جدید گذشت تا دیروز عصر ک شوهر دوست من زد زیر حرفش گفت ما میخایم تنها تو ماشین باشین
حالا منو محمدم ن راه پس داشتیم ن پیش همین ک شوهرم چشماش ضعیفه نمیوتنه طولانی مدت رانندگی کنه هم اینک ماشین خراب ما ب امید اونا نرفتیم دنبالش خلاصه هر چی من ب دوستم اس دادم تا قانعش کنم قبول نکرد و بی منطق بازی دراورد اخرم شوهرش با بی ادبی ب شوهر من اس داد ک ب زنت بگو ب زن من پیام نده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصرشوهردوست خودته عقده ای بازی دراورده
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
چقدربی ادبه که گفته نیاین توماشین ما!قیدشوبزن این دوست نیست
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
هیچی دیگ منم ب دوستم پی ام دادم خب اگ نمیخام پیام بدم بخودم بگو اونام گفتن ما نمیام حالا محمد از طرفشون پولم داده بود ک ب رو خودشون نیاوردن محمد ز زد ب دوستش ک اونم با کمال پرویی گف ما با اون دوتای دیگ برنامه ریختیم بگردین ی زوج پیدا کنید بعد مث لینک ز زده بودن ب شوهر دوست من زن دوست محمد با پرویی ز زد ب من ک اونا گفتن سارا و با ما نمیسلزه نمیخایم تو ی ماشین باشیم منم خیلی ناراحت شدم حالا صبح ک از سرکار اومدم محمد میگ دوستاش ز زدن گفتن ک تو راه هی جاشونو عوض میکنن ولی با منت ی جوری ک انگار از سر اجباره و اینک شما برا خودتون فلاکس و وسیله هایی ک ی جورایی مشترکه بیارین خودتون حالا من دو دبم بین رفتنو نرفتن ب این مسافرت