2777
2789

مادرشوهرم هر سری مرغ درست میکنه به حدی خوشمزه میشه که خدا میدونه عالی میشه عالی... 

الان براتون با جزئیات مینویسم خیلیم آسونه.. 

اول تکه های مرغ رو بایه  پیاز بزرگ، هویج، ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل‌ سیاه، ادویه مرغ) میذاریم حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشه.. 

بعد آبکش میکنیم و مرغ هارو با آب سرد می‌شویم.. 

اینجوری بوی مرغ گامل از بین میره.. 

حالا تکه های مرغ رو کامل سرخ میکنیم.. 

توی یه ماهیتابه پیازداغ میگیریم پیازش بزرگ باشه.. توی پیازداغ زرد چوبه میریزیم و بعد رب گوجه رو اضاف میکنیم.. برای دوتا تکه مرغ مثلا 2،3 قاشق پر رب می‌ریزیم... 

رب رو توی پیاز داغ خوب سرخ میکنیم حدودا 5 دقیقه.. 

بعد همون ادویه هارو اضافه میکنیم به رب

حالا توی مخلوط رب و پیاز داغ، آبغوره اضافه می‌کنیم مثلا برای دو تا مرغ من 1 استکان پر آبغوره ریختم

راز خوشمزگی به رب و آبغوره هست.. 

حالا مخلوط پیازداغ، رب و آبغوره رو به مرغ ها اضاف میکنیم 

روش چند تا تکه فلفل دلمه و یه هویج تکه تکه شده و دو تا پیاز پوست گرفته درسته میذاریم 

بعد در قابلمه رو میذاریم 

تا با شعله کم چند ساعت خوب مغزپخت بشه.. 

اصلا نگران نباشین آبغوره بریزین ترش نمیشه اصلا بلکه یه طعم بی نظیر میگیره.. 

آبغوره، رب، پیاز زیاد و زمان طولانی پخت این مرغ هارو خیلی خوشمزه میکنه

امیدوارم دوست داشته باشین

عه منم همینجوری درست میکنم فقط جای ابغوره پودر لیمو یا ابلیموی تازه میریزم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مررررسی مهربون😍😍🥰🥰

حتما امتحانش میکنم😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

چه جالب

خاصیتش نمیره ده دقیفه بجپشه بریزیم دور.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
اگه ابغوره نبود میشه به جاش اب لیموی تازه استفاده کرد؟ 

والا من تا حالا آبلیمو نریختم نمیدونم،، 

به نظرم آبلیمو تلخ میشه اگه بجوشه.. 

بازم مطمئن نیستم عزیزم 

خوب مامان منم همینجوری درست میکنه.

غیر این مراحلی که گفتی هویجم میریزه.الو خورشتیم میریزه.زعفرونم زیاد میریزه.

با آب نارنج زیاد ویه کوچولو نبات ویه ورق زنجبیل خیلی خوشمزه تر میشه😎😎

لامصب همه عاشقش میشن

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

همون هویجای اول کارو بریزیم؟؟؟

یا اونارو بریزیم بره هویج جدید بندازیم؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نه فکر نکنم.. کمتر بذار بجوشه 5 دقیقه هم کافیه 

متوجه شدم کف که میکنه درسته👌

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز